Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjobb randi hely egy 13 évesnek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nem tudom eldönteni h hova menjek egy lánnyal mert sokan a kávézot mondják de az nem 13 évesnek valo legalábbis nekünk nem jo. légyszi segitsetek2010. jún. 25. 13:12
31/54 anonim válasza:
A kettővel ezelőtti voltam és amúgy bevágjátok a szunyát akart lenni:D
32/54 anonim válasza:
Magadnak meg egy Ken barbit és akkor játszhattok együtt!
33/54 anonim válasza:
Istenem az de romantikus lenne^^
35/54 anonim válasza:
az előző vagyok,szerintem ne moziba menjetek(túl tipikus) szerintem egyetek egy fagyit,és beszélgessetek
36/54 anonim válasza:
13 évesen kész fenőtt?? XD na ez azért egy kicsit tulzás...maradjunk a kamaszban. És abban igazad van hogy egy 13 éves is lehet szerelmes...miért ne lehetne?? én a parkot ajánlom kis séta meg beszélgetés :D hajrá!!
37/54 anonim válasza:
héé 13 éves kész férfivel állunk szemben.
mellesleg kiröhögnek ha beállítotok a moziba hogy jöttetek filmetnézni. anyuci hol maradt? ja ő még megveszi a popcornt :D
38/54 anonim válasza:
"13 évesen már szinte klsz felnőtt az ember"
na ezt is csak egy 14éves (vagy fiatalabb) írhatta :)
16 éves korodban már azt fogod mondani, hogy akkor még mennyire gyerek voltál, 20 éves korodban azt, hogy 16évesen milyen fiatal voltál, és ugyanezt fogod erre 40 évesen is, majd meglátod. (és jellemző az írás ugyebár :P)
39/54 anonim válasza:
Ja, 13 éves kész felnőtt... Ezt szokták mondani a pedók is, mikor kúrják a kicsit.
40/54 anonim válasza:
13 éves vagyok 6 hónapos kapcsolatom van és múlthéten lefeküttünk 1mással:) kicsit nagyonkorai.. de a mai fiatalok hááát... de majd elmegyek vele barbizni:):) üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!