Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható egy buszsofőr kapcsolat szempontjából?
Figyelt kérdés
Pár hete irogatunk, még nem volt randi, kicsit tartok is tőle, pont a munkája miatt.2018. nov. 5. 07:26
22/30 A kérdező kommentje:
Későn? Pont időben..mint írtam randi még nem volt csak irogatottunk...hétvégén találkoztunk volna először. De igy már velem nem fog.
2018. nov. 5. 11:45
23/30 anonim válasza:
A postásokat ajánlanám inkább.. náluk mindig van egy csomag, ami bármikor kézbesülhet ;)
24/30 A kérdező kommentje:
Az nálunk nőből van 😂 azért köszi!
2018. nov. 5. 13:00
25/30 anonim válasza:
Ugyanannyira megbízható és ugyanannyira megbízhatatlan , mint bárki más... Ismerd meg, ha akarod, előre ne aggodalmaskodj.
26/30 anonim válasza:
Ugyanazon a távolsági járaton buszozom.
Nagyon aranyos buszsofőrök vannak, mindegyiknek van családja, mert hallom, ahogy telefonálnak. Ha néha haver ugrik be az első ülésre, akkor sem beszéltek tiszteletlenül a családjukról.
Egy olyan van, akit szeretnek a lányok. De az sem flörtölget, figyeli az utat. Kb. hat buszsofőrt ismerek így.
27/30 A kérdező kommentje:
Nos én nem utazom vele. Dolgozni is autóval járok,csak tudom hogy buszsofőr. Ő akkor az a fajta lehet aki kihasználja népszerűségét. De jó tudni hogy ez nem jellemző.
2018. nov. 5. 13:35
28/30 A kérdező kommentje:
Már nem akarom megismerni.Hazudott a családdal kapcsolatban.Még jó hogy az első randi előtt kiderült.
2018. nov. 5. 13:38
29/30 anonim válasza:
Komolyan, én buszsofőrt csak hallani szoktam, ha beszél a kis mikrofonjába. Látni, direktbe megnézni ritkán. Mitől vonzóak az ilyen bácsik?
30/30 mikeXxX válasza:
Áhh az a legrosszabb fajta ne kezdj vele 😂😂😂! Istenem jaj kevesebb okos kérdést ide .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!