Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire megbízható egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízható egy buszsofőr kapcsolat szempontjából?

Figyelt kérdés
Pár hete irogatunk, még nem volt randi, kicsit tartok is tőle, pont a munkája miatt.

2018. nov. 5. 07:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Mivel szem előtt vannak es van par sarmos férfi ezért van ez h sok nőnek bejön. Sokan amúgy is vonzódnak az egyenruhásokhoz. Úgy mint a palikat izgatja a szexi fehernemu.
2018. nov. 5. 09:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Van amúgy családja..bár nincs kirakva hogy kapcsolatban van, meg párszor rákérdeztem de mindig kitért a válasz elől, igy ez részemről elég bizonytalan. Szerető nem akarok lenni.
2018. nov. 5. 09:10
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
Mi ez a sok idióta buszsofőr kérdés??? Valaki pls magyarázza már el, mert nem értem.
2018. nov. 5. 09:26
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát te hülye vagy kérdező, már bocs. 14 évvel idősebb, családja van, de biztos csak azért “óvnak tőle sokan”, mert buszsofőr? xD
2018. nov. 5. 09:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyire megbízható egy buszsofőr kapcsolat szempontjából?"

Azt mondod, van családja? Akkor talán kérdezd meg a feleségétől.

Á, ilyen kérdést...

2018. nov. 5. 10:16
 16/30 A kérdező kommentje:
Nekem kamuzik a családról.Mástól tudtam meg.Meg facen is tele van az oldala hogy ide meg oda mennek.Amit én nem látok. De aki mondta hogy családos az mindent lát, meg is mutatta.Ez hogy lehet?
2018. nov. 5. 10:31
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember kamuzik, ráadásul nem is független, és ennek nem a szakmája az oka, de nem is az, hogy idősebb nálad 14 évvel.

Felejtsd el ezt a tagot. Mi szükséged van egy ilyen emberre?

2018. nov. 5. 10:35
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
egy numerára jó lennél neki
2018. nov. 5. 11:01
 19/30 A kérdező kommentje:
Asszem kuka a pasi...ki tudja hány csajt próbál még igy becserkészni..nálam ezt bebukta.
2018. nov. 5. 11:03
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Elég késő kapcsoltal. Eas voltam.
2018. nov. 5. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!