Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire irigykedtek, hogy ilyen szexi kisugárzású férfiak léteznek? Nők, mennyire frusztrál ez titeket?
Semennyire. Felőlem végigdughatja fél Európát kétszer is sem érdekel. Sikeres férfiakra egyáltalán nem vagyok irigy, a nők teljesíthetetlen igényei meg a legkevésbé sem érdekelnek.
(Gyengébbek kedvéért teljesíthetetlen igények: például dús arcszőrzet, egy itt-ott hiányos, Che Guevarás arcszőrzetből nemigen lehet kihozni egybefüggő, a nőknek imponáló bundát.)
Ugyan kifejezetten vonzónak találom a képen látható férfit, de történetesen tudom róla, hogy párja van és nem rég született babájuk, így akármennyire szexi, nem kezdenék vele.
Szerintem sok hasonló adottságokkal rendelkező, számomra vonzó férfi járkál az utcákon, így ő nem annyira kiemelkedő.
Az ilyen kisugárzású férfiak leginkább azt váltják ki belőlem, hogy valószínűleg kicsit zavarba jönnék amikor először töltök el velük időt. De ennél nagyobb idegeskedést vagy bármit nem igazán.
Szexi kisugarzasu ferfi vagyok, nincs okom frusztralkodni.
Bar, akit te linkeltel, az en szememben egyaltalan nem nez ki jol.
Szamomra ilyen egy ferfi etalon:
Tökéletesen egyetértek az előző két hozzászólóval. Kevés pasira lehet rámondani, hogy tökéletes fej + tökéletes test (amely utóbbiban rengeteg munkája volt), de rá igaz volt.
Így néztem ki anno,mikor mèg csúnya voltam :)
Na megyek, vár a háremem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!