Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek az olyan kisugárzású csajok mint Effy Stonem a skinsből?
2018. szept. 30. 17:10
1/10 anonim válasza:
Nekem ő kifejezetten nagyon tetszik. 9,5 / 10.
2/10 anonim válasza:
Qrásra lazán. Amúgy rideg a kisugárzása. Volt itt gyiken egy ugyanilyen nevű csaj, Dóri, huhú, de megqrtam volna, ha nem messze él.
4/10 anonim válasza:
Lány vagyok, de ő még nekem is bejön. :D
5/10 anonim válasza:
(Mondjuk tény, hogy linkelhettél volna olyan videót/képet, ahol már nem 14-15 éves a színésznő.)
6/10 anonim válasza:
Nem igazán, a sorozat első 2 évadát láttam de ő inkább idegesítő karakter volt. A színésznő amúgy más filmekben főleg így idősebben nagyon dögös, de ez a problémás edgy tinilány kisugárzás nem jön be.
7/10 anonim válasza:
Utáltam Effyt, beképzelt ribi volt, aki szándékosan kavarta a kulát a társaságon belül. Végig ez a "tökéletes és titokzatos vagyok, bárkivel bármit megtehetek" kisugárzás áradt belőle (a szereplők felnőttkori életét bemutató folytatásban sem sokat változott), szóval nem, nem jön be. Mondjuk eleve a Skinsből nehéz lenne olyan csajt mondani, akinél nagyjából rendben lenne minden, talán max. Jal az 1. generációból.
8/10 anonim válasza:
Akkor már Grace a harmadikból. :D Mondjuk számomra az extrémebb, "kattantabb" karakterek érdekesebbek voltak.
9/10 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem ismerem a sorozatot, amiben játszik, viszont elsőre nekem is valami olyasmi ugrott be, mint ami a #3-as hozzászólónak.
10/10 anonim válasza:
Milyen kisugárzás? Jól nézett ki, oké, de egy mentális beteg ribi volt, aki felvágta az ereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!