Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ellenkező nemű lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ellenkező nemű lennél, mint most vagy, akkor járnál a jelenlegi éneddel?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le a válaszban a nemeteket, az életkorotokat illetve azt is, hogy van-e jelenleg párod.

2018. nov. 1. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem hinném

24N

van.

2018. nov. 1. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem, ha adná az Isten, hogy holnapra férfiként ébredjek. Biztos, hogy meleg lennék :D

18/L

2018. nov. 1. 22:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem

20/L

Nincs

2018. nov. 1. 23:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen
2018. nov. 1. 23:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, simán.

21/N/szingli

2018. nov. 2. 10:54
 16/25 anonim ***** válasza:

Én igen járnék magammal. Tudom magamról, hogy sokáig képes vagyok adni, viszonzás nélkül, sajnos néha túl sokáig.

Olyan vagyok, akinek ha jót adsz, jobbat csinál belőle, ha szrt...., Nem csak hisztizek, kommunikálni szoktam, kérek, figyelek a másikra, amikor már mindenen túl vagyunk, és nem használ, csak akkor adom fel, ez most 10évet jelent az esetemben...

32N(sajnos jogilag még nem független)

2018. nov. 2. 11:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Igen, járnék (sőt, munkatársnak is mindig olyat szerettem volna, mint amilyen én magam vagyok).

33/Nő, alakulófélben levő kapcsolattal

2018. nov. 3. 18:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Igen. Megbízhatónak tartom magam és mások is. Viszont, lobbanékony a természetem. Ez kicsit zavar. N. Párkapcsolatban.
2018. nov. 3. 18:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért nem, mert bizonyos tulajdonságaimra kell ballasz.
2019. jan. 16. 07:19
 20/25 Adnilla válasza:

Ez egy nagyon jo kérdés. Azthiszem, sokban megválaszolja, h mir vagyok egyedül. 😂

Nem hiszem, h összejönnék magammal a jó tulajdonságaim ellenére sem. Mivel reg egyedül vagyok, mindig szomorú, depresszív. Ez nem vonzó, nyilván egy szerelemben felszabadult es vonzó a kisugárzásom....na de ezt ugye nem láthatja rég senki. És egy megtört problémákkal, magánnyal küzdő ember senkinek nem kell.

2019. máj. 13. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!