Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a fiúk nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk nem a szépet s jót fedezik fel a lányokban?

Figyelt kérdés
Ha ránéznek egy lányra csak megb*szni akarják..Hiába az illető aranyos,kedves,jófej
2010. jún. 24. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet is csak egy lány kérdezhet! :D

Gondolom még szép is vagy!

A fiúk le akarnak feküdni a lányokkal és fordítva, ez mindig is így volt, és ezzel nincs is semmi probléma.

Ha csak barátkozni akarsz, nézz lányok után.

Egyébként van rengeteg normális fiú is csak lehet azokat észre sem veszed.

2010. jún. 25. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

00:20

"Te is általánosítassz, itt az elsö hiba.

Azért mert vannak ilyen férfiak is, nem kellene az összeset hasonló jelzökkel aggatni. Biztos vagyok benne, hogy a retros hajú, konversz cipös, répagatyás szupercicafiúk tetszenek."

Te is általánosítasz vazze! XD

2010. jún. 25. 00:24
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
mert abban a korban vagyunk hogy kiváncsiak vagyunk..remélem segítettem
2010. jún. 25. 01:21
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
áljmá le ezzel a terhes vagy szöveggel cseszd meg, má nagyon unom
2010. jún. 25. 02:04
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
meg a medvedisznoemberrel meg a babinéniddel, menj azt rakd seggbe babinénit hátha jobblesz
2010. jún. 25. 02:05
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

1. Ez így nem igaz!

2. A szexualitás a szeretlek akarlak kívánlak szerves része!

A férfiak úgy működnek hogy a szex minden nőkkel kapcsolatos gondolatukban benne van, de nem kizárólagosan!

Való igaz hogy többnyire csak szexet akarnak a férfiak, de csak azért mert egy párkapcsolat 10x komolyabb és összetettebb dolog mint a szex!

Ezért is van, hogy a fiatalok már 13-14 éves koruktól érettek a szexhez de a párkapcsolathoz csak 18-20 körül.

Én személy szerint az országban élő nők kb a 60%-ával szivesen létesítenék szexuális kapcsolatot, de párkapcsolatot csak max pár százalékkal.

Ugyanis nagyobb a tét! Pár éjszakás menyország, vagy "Társad a bajban rosszban és jóban magányodban, mélypontodban, napfényben, sárban, örömben, gyászban..." az teljesen más nagyságrendű dolog!!!

A szex csodás őszinte és tiszta dolog. Élvezni kéne nem korlátozni, és szankcionálni!!!

Létezik még olyan is, hogy egy lány annyira szép és beleszeretünk első pillantásra, hogy a szex fel sem merül, ugyanis a rózsaszín köd erősebb, éppen akkor.

Én személy szerint ki akarom magam élni, és minél több nővel minél többet szeretkezni, mivel a nők csodálatosak és egy érintésük, a látványuk és a közelségük is teljesen lázba hoz! Ez inkább csodálat és imádat, valamint függőség, mint inkább öncélú kéjelgés!

27F

2010. jún. 25. 03:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat,ezeket fel is pontoztam.
2010. jún. 28. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!