Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most azt jelenti, hogy meg "kicsi" vagyok egy kapcsolathoz/jarni vkivel? 19/L
Szoval meg nem volt baratom, es lassan mar itt lehetne az ideje... :( De nem ez a lenyeg. Mostanaban azon gondolkozom, hogyan is viselkednek, mit tennek, milyen lennek (lenne), ha jarnek valakivel. Es egyszeruen nem tudom meg elkepzelni se... Fogalmam sincs, hogyan reagalnek, ha valaki randira hivna, vagy ugy komolyabbat akarna tolem, vagy barmi ilyesmi.
Akkor en most meg gyerek vagyok egy kapcsolathoz? Akkor is, ha mar nagyon szeretnek egyet? Vagy csak siman a tapasztalatlansagom miatt nem "latom" magam egy iylen helyzetben? Volt mar valaki igy?
1. K*rva ekezeteim nincsenek, csak ü, ö meg ä. De ha ennyire sokat szamit, hasznalok, csak a te kedvedert.
2. Nem vagyok az a tipus, aki kepek rak fel magarol, bocsi. :)
3. Ki az aki 19 evesen meg nem akar kapcsolatot? :)
4. Esetleg kort es nemet is irhat(na)tok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!