Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Jobban bejön nektek ha egy lány alacsony (160kb) és kedvescukiegyemmeg vagy inkább a magasabb szebb lányok?
Én 162 cm magas vagyok, ez elvileg átlag magasság, de az ismerőseim körében kifejezetten alacsonynak számítok. Anno nagyon örültem volna annak, ha magasabb lennék, de már nem izgat. Van barátom, szereti, hogy ilyen kis alacsony vagyok és aranyos, meg ő se olyan nagyon magas, pont ideális. Nekem nem kell lábujjhegyre állnom ha meg akarom csókolni, neki meg nem kell lehajolnia.
De amúgy normális esetben a magasság nem nagyon számít.
17L
csajok, nem a magasság számít, lehet valakinek jó alakjak icsin is meg magasan is és lehet egy csaj kicsinek számít 165 centisen is meg 155 centisen is :) attól függ mekkora a pasija
van akiben komplexust ébreszt h kicsi, van aki azt szereti magában, mindenki lehet cuki meg bombázó, mindenkinek más a szép, van kinek a szőke van kinek a barna, ha szeretsz valakit nem fog érdekelni se a stílusa, se a szemszíne vagy a hajhossza
szerelemben nincsenek méretek, nem számít se etnikum, se vallás, se identítás, se kor
vannak pasik akik alacsonyak és nekik már a 166 centis csajok is magasak, vannak akik alacsonyak de magassarkúban vagy képen totál nem tűnik fel, nem az a mérvadó,
meg vannak magasabb csajok, a pasijuknál magasabbak vagy egy magasak, sőt olyan is van kai erősebb a pasijánál, vaskosabb, és van aki idősebb de egyiket se zavarja, kényelmi szempontból meg megoldják, ahogy ap éniszkomplexus, a kis mell vagy nagy segg, narancsbőr, logó mell is okozhat problémát, valakinek pont az tetszik h lóg és nagy, valaki a dagi csajokat szereti, valaki az izmosakat, stb nem lehetm indenkinek megfelelni
valaki vagy szeret azért mai vagy, vagy nem, ennyi
a magas csajoknak is van előnye meg a kicsiknek is, a vékony duci páros is ilyen, a kor is ilyen, valakinek a 28 éves az idős valakinek az fiatal, van kainek tök mindegy, de van aki 30 évsen fiatalabbnak néz ki mint más 22 évesen, olyankor mi van?
a többi formalitás, azokon meg lehet változtatni, senki se fog am ásikba szeretni a nagy melle, vagy a magassarkújam iatt, lehet valaki szép, meg helyes, nem biztos h az elegendő a szerelemhez vagy a szexuális vonzódáshoz.
a magasak kisebbek akarnak lenni, a kicsik magasabbak, a vékonyak erősebbek, formásabbak, a ducik vékonyabbak, a fehérbőrűek barnábbak, a négerek fehérebbek, van aki elégedett, a nagy mellűek kisebb feszesebbet szeretnének, kerekebbet, a laposak nagyobbat,
a pasik nagyobb farkat és mellizmot, a szőrösek kevesebb szőrt a meztelencsigák azok szakállat :)
a barna szeműek kéket, a vörös hajúak szőke vagy fekete hajat :) van kit a szeplője zavar, stb
nincs olyan h ideál, mindenkinek más jön be, ugyanannyinak tetszik a szőke mint a barna, ugyanannyinak ak is mell mint a nagy, megoszlik, van akinek a közepes jó van akinek mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!