Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elég magas vagyok? Egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég magas vagyok? Egyre több a magas lány és kezdem úgy érezni, hogy srácnak alacsony vagyok.

Figyelt kérdés
181 cm vagyok, 19 éves.De nem ritka, hogy nálam magasabb csajszikat látok itt-ott.
2010. febr. 17. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:

181cm? A tökéletes méret :) (számomra)

én 172cm vagyok, én azt érzem hogy túl magas vagyok a pasikhoz. De lehet csak itt felénk ilyen alacsonyak a fiúk.

Szóval pont jó vagy.

18/L

2010. febr. 17. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
*második én helyett és
2010. febr. 17. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 180 vagyok.. sajna nem találok magas pasit és aki bejön ill. én is neki vagy alacsonyabb vagy éppen csak hasonlóan magas.A barátnöim nagyrésze is magas de 175 nél egyik sem magasabb.En valami extrára sikerültem amugy valóban egyre több velem egymagasságú lányt látok rohangálni az utcán..De szerintem az átlag lányokhoz mérten megelégedhetsz magaddal biztosan találsz hozzádvalót!24/L
2010. febr. 17. 22:39
 4/10 anonim válasza:

Ha már valamelyik pasi 180cm-nél magasabb az már jó! Szerintem nem vagy alacsony, sőt vannak nálad sokkal kisebbek is! Igaz, hogy sok a magas lány, de attól ne érezd magad alacsonynak! Én 177cm vagyok és nagyon nem szeretek ilyennek lenni, mert szinte minden fiúnál magasabb vagyok... :S

19/L

2010. febr. 17. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
én már mondtam,hogy kezedenek megcserélődni a szerepek,ne csodálkozz ha egyre több a magas nő,lehet hogy kukijuk is van!,a fiuk meg alacsonyabbak lesznek és puncijuk lesz,erre felé haladunk sajnos!!:(
2010. febr. 17. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
A 181 cm az pont jó, én 170 vagyok és pont az szokott lenni a problémám, hogy velem egymagas vagy még nálam is alacsonyabb pasikkal találkozom csomószor, akik szeretnének közeledni. 20/L
2010. febr. 17. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de: 181 centi, akárhogy is nézzük, magas. A férfiak átlagmagassága 175. Szép szál ember vagy, egyáltalán nem alacsony.

Én 164 centi vagyok, igaz lány, szóval bőven "alattad ".

2010. dec. 17. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 175 cm vagyok, a párom 168-9 között van, és egyáltalán nem zavaró... :D Szóval szerintem ez nem akadályoz meg a szerelemben :))És a 181 cm szerintem tökéletes magasság egy fiúnak :D

14/L

2012. okt. 24. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Thomas a gőzmozdony mióta 170cm? :P
2012. okt. 24. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, valahogy egyáltalán nem tudtam értékelni ezt a "humort". Lehet bennem van a hiba...

20:20 voltam.

2013. márc. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!