Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég magas vagyok? Egyre több a magas lány és kezdem úgy érezni, hogy srácnak alacsony vagyok.
181cm? A tökéletes méret :) (számomra)
én 172cm vagyok, én azt érzem hogy túl magas vagyok a pasikhoz. De lehet csak itt felénk ilyen alacsonyak a fiúk.
Szóval pont jó vagy.
18/L
Ha már valamelyik pasi 180cm-nél magasabb az már jó! Szerintem nem vagy alacsony, sőt vannak nálad sokkal kisebbek is! Igaz, hogy sok a magas lány, de attól ne érezd magad alacsonynak! Én 177cm vagyok és nagyon nem szeretek ilyennek lenni, mert szinte minden fiúnál magasabb vagyok... :S
19/L
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de: 181 centi, akárhogy is nézzük, magas. A férfiak átlagmagassága 175. Szép szál ember vagy, egyáltalán nem alacsony.
Én 164 centi vagyok, igaz lány, szóval bőven "alattad ".
Én 175 cm vagyok, a párom 168-9 között van, és egyáltalán nem zavaró... :D Szóval szerintem ez nem akadályoz meg a szerelemben :))És a 181 cm szerintem tökéletes magasság egy fiúnak :D
14/L
Ne haragudj, valahogy egyáltalán nem tudtam értékelni ezt a "humort". Lehet bennem van a hiba...
20:20 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!