Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
sokat beszélek,szeretek szerepelni de mégis magányos farkas vagyok...lányok előtt kicsit zavarban vagyok és néha bunkón adom elő magam...:S nincs túl sok önbizalmam csajozás terén pedig szerintem nem vagyok csúnya...most nem fényezés, nem vagyok pattanásos, enyhén kreolos és mivel 14éves korom óta sportolok átlagon felüli a testalkatom de MÉGSINCS önbizalmam hogyyan tudnék szerezni? sokan teljesen félre ismernek , külső-belső tulajdonsgaim alapján...hogyan tudnám meggyőzni magam, h ugyanolyan srác vagyok mint a többi és legyen önbizalmam?2010. jún. 24. 22:25
1/16 anonim válasza:
Nézd végig a Walker a texasi kopó összes évadát.
3/16 anonim válasza:
dobj be pár rövidet, attól annyi önbizalmad lesz, hogy győzzenek levakarni magukról (:
4/16 anonim válasza:
Nem ismerlek így nincs sok véleményem, a leírtak alapján jó srác lehetsz...
5/16 anonim válasza:
Majd lesz valakid.Én ugyanígy vagyok.
7/16 A kérdező kommentje:
jah majd... apám ekkor már apám volt:S:D 19 vok am most mek fősulira..
2010. jún. 24. 22:36
8/16 anonim válasza:
a 2.-nak részvétem, nekem magyar állam és jogtöri UV :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!