Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akkar fektetni?
Szerintem az a srác nagyon fiatal lehet és éretlen,szerelemben mindenképp,fogalma sincs arról mi az a szerelem.Lehet csak kedveskedni akart ezzel.Nagyon megkedvelt téged és ily módon fejezte ki az érzéseit.Nem hinném,hogy azért vallott szerelmet,mert leakar fektetni!
Ui: aki könnyen szerelembe esik,hamar ábrándul...
Timi: ) 23/L
gyere össze vele, kúrasd meg magad, aztán írd ki te is a "terhes lettem?" kérdést.
te balf.sz. úgyis tod h meg akar fektetni, akkor minek kérdezed meg? agyilag egy szinten vagytok, akkor már akár dughattok is
L/26
Kedves 26/L!
Ennél alantasabb szinten már csak Te vagy.Szánalmas,ahogy két sorból megállapítod,ki milyen ember,és kinek mennyi esze van.Tudod a stílus maga az ember.Én a stílusod alapján egy utolsó prolinka ítéllek meg például.Tudod,a Kérdező nem kioktatást kért,hanem véleményt.Felnőtt nő létedre sajnálatos,hogy ez a feladat meghaladta a képességeidet!Ennyi.
Lassan írom, hogy te is megértsd: MINDEN FIÚ MEG AKAR FEKTETNI! (Még én is!)
Van még kérdésed ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!