Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasítsak vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsak vissza egy férfit, hogy az a legkevésbé fájjon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rokonok a közelmúltban igyekeztek összeboronálni egy férfivel, meg is lett a találkozó, keresztül-kasul sétáltuk a várost, sokat beszélgettünk. Belsőre nagyon kellemes, rendes férfinek látszik, viszont részemről nincs meg az a bizonyos szikra, pluszban egyértelművé vált, mikor elsőre megpillantottam, hogy alacsonyabb is nálam (tudom, tudom...). Ő már nagyon szeretne újból találkozni, meg chaten elhalmoz az olyan üzenetekkel, hogy szeretne minél több mindent megtudni rólam, meséljek magamról, de lehetőleg sokat, a nap folyamán csak a telefonját lesi, hogy mikor keresem, várja a folytatást, stb. Semmi kétértelműt nem mondtam vagy írtam neki, semmivel sem bíztattam, hogy ennyire beleélje magát. Sajnálom visszautasítani, mert rendes férfinek tűnik. Egy-két találkozóba még belemennék, de úgy érzem, nem lenne sok értelme. Ja, és nem chaten szeretném lerázni, mert az szerintem nagyon undorító.

2018. okt. 18. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Őszintén.
2018. okt. 18. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Itt csak az udvarias, de könyörtelenül egyértelmű őszinteség segít. A fájdalom okozást nem fogod tudni megúszni, ezt kalkuláld bele. És azzal is számolj, hogy ez utóbbi az elmondás módjától és időpontjától független igazság.
2018. okt. 18. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Pont úgy ahogy te is szeretnéd, ha visszautasítanának.

Határozottan és egyértelműen, hogy ne érthesse félre, ne kergessen illúziókat, de tapintatosan, érző emberként kezelve.

A magassága tényleg ennyire probléma, hogy kukázod?

Az nagyon szép, hogy nem chat-en letázod, hanem személyesen szeretnéd veke megbeszélni.

2018. okt. 18. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, büdös a szád és kicsi a farkad.
2018. okt. 18. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Őszintén mondd meg az igazat neki, hogy amit a nók hangoztatnak a személyiségről, humorról, stb-ről, azok csak üres szavak, a külső a legfontosabb. Most is ugye kiderült, hiába rendes normális a férfi, csak nem lesz kapcsolat, mert külsőre nem jön be neked. Ajánlom, hogy ezek után seni ne merjen a sz.r személyiség szöveggel jönni, meg a kitalált hazugságaival, hogy először nem jött be neki külsőre a párja, de beleszeretett a humora, határozottsága, meg a tököm tudja mi miatt, miket szoktak össze. A humor és a jó személyiség maximum emberi kapcsolatok kialakításánál jön jól, barátok,haverok szerzése, bekerülni egy bsráti körbe, de párkapcsolat szempontjából semmi jelentősége nincs. A kérdező is inkább összejön majd valami tahó, 8 általánost talán elvégzett, csak szexuális töltetű "poénokat" elsütő akármivel, mert "Ahhwww de helyes, már is nedvesedek". Az se lesz baj, ha néha napján eltöri egy-egy bordáját, esetleg meglazul egy-két foga, ellehet neki nézi, mert hű milyen jóképű.
2018. okt. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!