Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsak vissza egy férfit, hogy az a legkevésbé fájjon?
Sziasztok!
Rokonok a közelmúltban igyekeztek összeboronálni egy férfivel, meg is lett a találkozó, keresztül-kasul sétáltuk a várost, sokat beszélgettünk. Belsőre nagyon kellemes, rendes férfinek látszik, viszont részemről nincs meg az a bizonyos szikra, pluszban egyértelművé vált, mikor elsőre megpillantottam, hogy alacsonyabb is nálam (tudom, tudom...). Ő már nagyon szeretne újból találkozni, meg chaten elhalmoz az olyan üzenetekkel, hogy szeretne minél több mindent megtudni rólam, meséljek magamról, de lehetőleg sokat, a nap folyamán csak a telefonját lesi, hogy mikor keresem, várja a folytatást, stb. Semmi kétértelműt nem mondtam vagy írtam neki, semmivel sem bíztattam, hogy ennyire beleélje magát. Sajnálom visszautasítani, mert rendes férfinek tűnik. Egy-két találkozóba még belemennék, de úgy érzem, nem lenne sok értelme. Ja, és nem chaten szeretném lerázni, mert az szerintem nagyon undorító.
Pont úgy ahogy te is szeretnéd, ha visszautasítanának.
Határozottan és egyértelműen, hogy ne érthesse félre, ne kergessen illúziókat, de tapintatosan, érző emberként kezelve.
A magassága tényleg ennyire probléma, hogy kukázod?
Az nagyon szép, hogy nem chat-en letázod, hanem személyesen szeretnéd veke megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!