Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, milyen szakmák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen szakmák előnyősek nálatok ismerkedéskor egy 30as nőnél és miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan azt fogják írni: ez nem számít (ezt el is fogadom), viszont több alkalommal láttam már, hogy például orvosi szakmában dolgozó nők népszerűbbek a férfiak szemében komoly kapcsolat szempontból, mint az egyszerű eladók, tanítónők, avon-osok, stb

Kort is írjatok; köszönöm szépen a válaszokat :)

2018. okt. 17. 14:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%

Ha orvis, akkor felelősség teljes, ha emberekkel, gyerekekkel foglalkozik akkor magas az érzelmi intelligenciája, gyengéd, ha ügyvéd, akkor komoly, ha sportol, akkor kitartó és küzdő, ha mérnök akkor intelligens, ha nehezebb fizikai munkát végez, akkor nem riad meg a munkától, talpraesett, stb.

komolyan nem számít.

2018. okt. 17. 16:20
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Én sose gondoltam bele ilyenekbe! Én igaz csak szakmunkásig jutottam nem tanultam tovább, diploma ilyesmit soha nem is akartam de engem egyáltalán nem zavar milyen a végzettsége,eladó vagy mérnök teljesen mindegy,szerintem nem ez dönti el egy kapcsolat sorsát! :) 23/f
2018. okt. 17. 16:27
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Kőműves.
2018. okt. 17. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Bányász.
2018. okt. 17. 16:39
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Ha rodázik az kizáró ok.
2018. okt. 17. 16:42
 16/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
34%
Mi férfiak le se szarjuk egy nő szakmáját ellentétben pont a nőkkel, akiknek ugyebár ismerjük a megugorhatatlan elvárásaikat. Űzzön valamit, de lehetőleg ne a legősibb mesterséget.
2018. okt. 17. 16:56
 17/23 anonim ***** válasza:
30%

Diplomás felszopó.

Lássuk: ugyfelszolgalati munkatars, banki dolgozó, tanárnő, tanítónő, ovodapedagogus, szociális munkás, pszichológus, kreatív munkatars, írónő, meseillusztrator, fodrász, postai dolgozó, mindenképp emberekkel legyen körülveve. Gepkezelo operátor bukta, mert az biodroid.

2018. okt. 17. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
Ki mondta nektek, hogy szarjátok le a nők szakmáját? A ti saratok, ha a puncit minden felé helyezitek.
2018. okt. 17. 17:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Legyen olyan munkája, ami távolról is végezhető
2018. okt. 17. 17:37
 20/23 mikeXxX ***** válasza:

5# Köszi ezt a bugyuta elméletet akkor én adonisz vagyok 😁!

18# Nem a pina van mindenek felett csak csupán nem a munkahely számít hanem az elvárásoknak feleljen meg valaki .

2018. okt. 17. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!