Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen szakmák előnyősek nálatok ismerkedéskor egy 30as nőnél és miért?
Tudom, hogy sokan azt fogják írni: ez nem számít (ezt el is fogadom), viszont több alkalommal láttam már, hogy például orvosi szakmában dolgozó nők népszerűbbek a férfiak szemében komoly kapcsolat szempontból, mint az egyszerű eladók, tanítónők, avon-osok, stb
Kort is írjatok; köszönöm szépen a válaszokat :)
Ha orvis, akkor felelősség teljes, ha emberekkel, gyerekekkel foglalkozik akkor magas az érzelmi intelligenciája, gyengéd, ha ügyvéd, akkor komoly, ha sportol, akkor kitartó és küzdő, ha mérnök akkor intelligens, ha nehezebb fizikai munkát végez, akkor nem riad meg a munkától, talpraesett, stb.
komolyan nem számít.
Diplomás felszopó.
Lássuk: ugyfelszolgalati munkatars, banki dolgozó, tanárnő, tanítónő, ovodapedagogus, szociális munkás, pszichológus, kreatív munkatars, írónő, meseillusztrator, fodrász, postai dolgozó, mindenképp emberekkel legyen körülveve. Gepkezelo operátor bukta, mert az biodroid.
5# Köszi ezt a bugyuta elméletet akkor én adonisz vagyok 😁!
18# Nem a pina van mindenek felett csak csupán nem a munkahely számít hanem az elvárásoknak feleljen meg valaki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!