Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexmentes élet amit a csúnyák élnek könnyen vezethet depresszióhoz?
Manapság már mindenki depis, nincs szex, nincs párom, nincs munkám, nincs pénzem, nincs időm, stresszes a munkám, nem szeret senki, csúnya vagyok, nincsenek barátaim, stb.
Körül kéne nézni, mi is az ami igazán fontos...
A szépségnek nincs sok köze a depresszióhoz.
Amúgymeg a csúnyák is kaphatnak szexet - a nők ingyen, a férfiak meg hivatásosnál pénzért. Problem solved.
15
Hivatásosnál voltam már nem egyszer.
Szerinted az ember nem érzi, hogy az csak pénzért van? Annyira nem jó színésznő egyik sem. :)
Könnyen beszélsz ám igazából a helyzet nem olya egyszerű férfiként. Nyilván nőként könnyebb szexhez jutni.
Férfiként csak ha megütöttél egy szintet.
Miért, szerinted a barátnő az ingyenes??
Ingyen sajt az egérfogóban, szokás mondani...
17
Nem igyenes a barátnő ha csúnya vagy, nyilván sok pénzedbe kerül.
Ha jól nézel ki akkor viszont van esélyed pénz nélkül is, sőt teljesen csóróként is. Olyat is láttam, hogy a lány fizetett neki, vagy el is tartotta, befogadta lakásába, úgy hogy az illető srác nem dolgozott semmit. Ejj igazságtalan az élet.
szerinted itt kezdődik az élet igazságtalansága?
mit szóljon az, akinek a gyereke rákosan születik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!