Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem ismerem, csupán szimpatikusnak tűnik. Mégis milyen dumával érdemes odamenni? Hogy fog reagálni ha esetleg nem szabad?
2008. nov. 4. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem ez elégegyén függő mert vannak lányok akik nem szólnak vissza vannak akik azt hiszik rabló vagy vagy akár valami perverz alak... de ha mondjuk kiállsz valahova és megkérdezed hogy: " Megtudnád mutatni merre van az XYZ? ". Az ilyen sablon dumákkal több esélyed van mint hogyha leszólitod valami "jó" dumával... Szerintem
2008. nov. 4. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha olyan helyen vagytok, kérdezd meg tőle, hogy "Nem tudod hány óra?", mert ha megkérded, hogy xyz merre van, akkor nyílvánvaló, hogy oda akarsz menni, így el is kell menj. Viszont ha mekérded mennyi az óra, ottmaradsz és beszélgetsz vele majd valamiről. Sok Sikert! :)
2008. nov. 4. 22:27
 3/8 anonim válasza:
96%

meg kérdezheted hogy:Szia idegen vagyok erre nemtudnád megmondani merre laktok? Nekem ez bevált. aztis megmondom miért mert már ugy mentél oda hogy megnevetetted és persze azt is levágta hogy bejön neked!!

Azt mondják amugy hogy a legjobb taktika ha rá mosolyogsz

és ha visza mosolyog akkor nyerő vagy!!

2008. nov. 4. 22:53
 4/8 alice_L ***** válasza:
83%

Ha rutinja van abban hogy megprobaljak leszolitani, akkor reflexbol elheseget, és vagy észre se vesz, vagy ha igen, akkor azért hogy megvessen. Egy szép nonek akinek nem fofoglalkozasa hogy hogy néz ki nem bok ha probalkoznak nala, csak tele van vele a hocipoje.

Ha ennek ellenére megkockaztatod, egy esélyed van, a jo oreg humorérzék, mondj valami elsoprot, mokasat, oszintét, valamit amitol mas leszel mint az aki ugyan azt probalta mint te egy utcasarokkal elobb.

Esetleg probald meg cash azt a szoveget, hogy tanacsot kértél a "gyakorokérdések.hu"-n és stb stb.

2008. nov. 4. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, a harmadikat miért értékelték le, szerintem szenzációs! Vicces , és kedves is!
2008. nov. 4. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Csak bátran,haver,csak bátran.Nincs recept,rajtad múlik minden:)
2008. nov. 4. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem mar szolitottak le utcan mindenfele helyi suhancok, akiket eletemben eloszor lattam, de az ilyesmit valahogy nem birom komolyan venni... Nem hiszem, hogy ez sok csajnak bejon.
2008. nov. 6. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer engem ezzel szólított le egy pasi:

Szia, te véletlenül nem a Malévnál dolgozol?

Mondtam, hogy nem.

Milyen kár, pedig akkor sűrűbben találkoznánk.

Szerintem nagyon aranyosan kezdte, de én egy hülye p*csa vagyok és nem tudom kezelni az ilyen szitukat, ezért utálatosan elhajtottam.

2008. nov. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!