Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig az olyan srácokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az olyan srácokat találom meg, akik az előző kapcsolatuk miatt keresnek vígaszt?

Figyelt kérdés

Miután meguntam, általában lelépek, volt aki akart utána, volt aki nem.

De miért nem képesek tisztán kezdeni velem? Tisztességesen?

Én sosem tudnék odamenni egy sráchoz, hogy elcsavarjam a fejét és jókedvre derítsen mert a szerelmem mar nincs mellettem.

Meg aki nem akart semmit, csak tényleg kihasznált.. elmondanátok, hogy hogy lehet valakit csak szexre használni? Persze nem mindig érzeztem ezt hogy csak szexre kellek, amig le nem feküdtünk és megint nem keresett egy ideig.

Már csak azért is dőlök be az ilyeneknek, mert magamból indulok ki.

Én azért vagyok valaki mellett, mint barát, mint partner, mert valamilyen formában szeretem és nem azért, hogy valaki mondjuk megujjazzon vagy akármi.. mit gondolhat ez a srác, hogy gondolkodhat, ha csak szexre kellek neki?

2018. okt. 12. 12:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A karmára gondolsz?

Innentől kezdve viszont nem tudom, hogy mit hibáztam és hogy min javíthatnék.. csak kiléptem abból ami rossz volt nekem.

2018. okt. 12. 13:33
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Valami miatt mégis őket vonzod be állandóan. Vizsgáld meg magad, hogy miért.

Érdekes, én soha nem voltam búfelejtő senkinek és nem is találkoztam ilyen emberrel, de te folyton és állandóan az vagy.

Erre csak te tudod a választ, keresd meg.

2018. okt. 12. 13:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Rendben, jó öltet az önvizsgálat, hátha megértem kivel és miért nem jutott sehova a kapcsolatunk. Talán egy ideig nem is ismerkedek ilyen célból.
2018. okt. 12. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
11 Érdekesnek tartom azt, hogy akiknek ilyen kemény visszahatásaik vannak, mint ami nálad, az mindig azt írja, amit te. Aztán ha az életébe jó mélyre leás az ember, egyből kiderül, hogy bizony masszívan sárosak voltak, és meg is lehet találni azt, ami a magja volt a ma vele történő eseményeknek.
2018. okt. 12. 13:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Hasonlóan gondolom mint te.

Le kell zárni a múltat, aztán ismerkedni.

De egyébként a legtöbb férfi ezt nem azért csinálja mert nem zárta le a múltját. Csak egyszerűen minnél több nővel akarnak szexelni. Így kihasználják akit lehet. Rám például furán és érthetetlenül néznek, miért nem csinálom én is azt amit ők.

Azért mert engem jobban felvillanyozna az, hogy ha olyan nőt találnék aki valóban hozzám passzol, és nem csak a szexre vagyok kíváncsi,hanem magára az emberre.

Ha tényleg meg van az a Nő aki valóban a nagy nagy, akkor a szex csak hab lenne a tortán. De hát sokan fordítva gondolkoznak, ha jó a szex lehet kapcsolat esetleg, így gondolják...

F35

2018. okt. 12. 14:07
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg senkit, nem tettem tönkre kapcsolatot, legnagyobb hibám, hogy nem tudtam net mondani. Nem tudtam azt mondani, hogy nem akarok tőled semmit, csak kibúvót találtam ki. De sosem húztam, játszadoztam senkivel mert nekem éppen jól esett, vagy hogy az egom simizze valaki aki amúgy nem is érdekel, csak jól esik hogy csinálja..
2018. okt. 12. 14:23
 17/23 A kérdező kommentje:
15. Reméltem hogy léteznek ilyen férfiak. Csak elvétve. Szerintem is sokkal magasabban érezhetjük magunkat, ha érzelmeket viszünk a dologba. És ezt csak én tettem meg sajnos. De majd talán legközelebb máshogy alakul.
2018. okt. 12. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Bírom ezeket a kommenteket, hogy biztos hogy a kérdezővel van a hiba. Velem is előfordultak ilyen szerencsétlen kapcsolatok és rájöttem, hogy a világgal van a baj nem velem. Ilyenné alakultak a férfiak, csak dugás más semmi.
2018. okt. 12. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Karma, utolsó, 72%. Nem minden férfi csak dugásra megy, ha te őket veszed csak észre, az is a karmád miatt van. Annak szűrőjén keresztül látod a világot.
2018. okt. 12. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó! Valóban? Mi vagy te jós?
2018. okt. 12. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!