Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiu aki nagyon bejön....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu aki nagyon bejön. Miről beszélgessünk?

Figyelt kérdés

egy suliba járunk néha együtt megyünk haza és nem tudom miről beszélünk és olyan gáz ugy menni hogy csak kussolunk

mijen támákról tudnánk beszélgetni??

2008. nov. 4. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Elősszőr általános témákról beszéljetek, hogy megismerjétek egymást. Ha van egy közös témátok, közös ismerősök, közös kedvencek akkor arról kell beszélgetni. Vagy beszélgethetek arról is ami éppen körülötetek történik vagy van. Tapasztalatból mondom. Elöször én is mindeig kusoltam de aztán észrevettem hogy akivel régóta ismerjük egymást azzal nem kell gondolkodni hogy miről beszéljünk hanem csak úgy jön.
2008. nov. 4. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:
1 éve ismerem de mondjuk nem eléggé még... és már ugy majdnem mindent tudok róla volt egy kis idő amikor benem állt a szánk de közben történt egy két dolog és minden megváltozott nem harakszik semmiért azt mondta de nem annyira beszédes már
2008. nov. 4. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen kicsi a világ...

Amit szeret arról...

2008. nov. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!