Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imádom a teltebb, duci lányoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a teltebb, duci lányokat! Szerintetek mitől ilyen édesek, vagányak?

Figyelt kérdés
Azért mert duci, még lehet igazán szép, szexy belevaló csajszi, most nem a fogatlan, zsíroshajú ápolatlanokra gondolok, hanem az igazi szuperédes csajokra! 41 vagyok, volt sovány is, duci is, de valahogy az utóbbiak az igaziak számomra! Ti hogy vagytok ezzel? Ha csak azért válaszoltok, hogy bántsátok őket, akkor inkább ne is írjatok!!!!
2018. okt. 2. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%

Én vékony nőként bármit megtennék azért, hogy husisabb legyek. Szerintem nagyon vonzóak a kissé teltkarcsú nők. Most edzek + elkezdek szedni fogamzásgátlót, hogy hízzak pár kilót :D

22N

2018. okt. 2. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

A ducisság, azonban egészségtelenség, lustaság, elhanyagoltság jelképe. Bocsi.

2018. okt. 2. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
62%

Egy gömbölyű nő számomra sokkal varázslatosabb.

Formailag közelebb áll a tökéletességhez.

A vékonyság nem azonos az egészségességgel.

2018. okt. 2. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
#3 Szerintem mindkét esetben a mérték a kulcs. Se a túl dagi nem jó, se a túl vékony. Persze kinek mi a túl sok.
2018. okt. 2. 22:03
 5/16 A kérdező kommentje:
2/3 Te nagy okostojás lehetsz.... nem 200 kg ról írtam, kb 80-95 kg ig....
2018. okt. 2. 22:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Jelentkezhetne 1 ilyen kedves lány! Örülnék neki, persze priviben....
2018. okt. 2. 22:26
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

Én se a nagyon elhízottakra értettem, mert az már kórosan elhízott.

Figy, eleve a plusz kg-k nem egészségesek. Ha pl. egy 160 centis csaj 85 kg, azért az erősen elhízott. Van rajta akkor 35 kg felesleg. De ha egy 170 centiset nézünk,akkor is 20-25 kg felesleggel rendelkezik.

Olvass csak utána, hogy milyen egészségügyi problémákat okoz a súlyfelesleg.

Aztán te vonzódhatsz a duci, kövér lányokhoz, de annak következményei is vannak. Pl. nehezebben megy majd a szex, könnyebben kifárad, szuszog, hogy ha emeletre kell menni, nyáron izzad mint a ló..stb.

Szóval, ha te leokostojásozhatsz engem, én meg leh..lyézhetleg, mert tudattalan vagy.

Egyébként, hiába írod azt, hogy " hogy bántsátok őket, akkor inkább ne is írjatok!!!!", a tény az tény. A plusz kg-k nem egészségesek.

A jellemet pedig nem a plusz kg-k határozzák meg.

És leírtam,hogy még véletlenül se köss belém, de akkor még egyszer hangsúlyozva leírom:

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Ha neked ez az ízlésed, ámen. Egészségedre.

2018. okt. 3. 07:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek a telt nők, de leginkább a magas, molett alkat.
2018. okt. 3. 11:20
 9/16 anonim ***** válasza:

>mitől ilyen édesek, vagányak?

Tőled, miattad. Mivel ők az ideálod, ideális tulajdonságokat társítasz hozzájuk akkor is, amikor nem is ismered őket. Ennyi az egész. Semmivel sem vagányabbak vagy édesebbek, mint bárki más, csak te képzeled róluk azt.

2018. okt. 3. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
#7: figyu, én 162 cm vagyok és 70 kg. Úgy hogy rendszeresen sportolok. Nem fáradok ki szex közben, imádok túrázni, nem lihegek ha fel kell menni az emeletre és nem szoktam durvábban izzadni mint bárki más. Tévedsz ha azt hiszed, minden vékony ember egészséges életmódot folytat és azért ilyen. Az én lekvár unokahúgaim egyik sincs több 50 kilónál felnőtt nő létükre, de állandóan nyavalyognak ha egy kicsit gyalogolni kell, otthon is csak ülnek a gép előtt....
2018. okt. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!