Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a teltebb, duci lányokat! Szerintetek mitől ilyen édesek, vagányak?
Én vékony nőként bármit megtennék azért, hogy husisabb legyek. Szerintem nagyon vonzóak a kissé teltkarcsú nők. Most edzek + elkezdek szedni fogamzásgátlót, hogy hízzak pár kilót :D
22N
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
A ducisság, azonban egészségtelenség, lustaság, elhanyagoltság jelképe. Bocsi.
Egy gömbölyű nő számomra sokkal varázslatosabb.
Formailag közelebb áll a tökéletességhez.
A vékonyság nem azonos az egészségességgel.
Én se a nagyon elhízottakra értettem, mert az már kórosan elhízott.
Figy, eleve a plusz kg-k nem egészségesek. Ha pl. egy 160 centis csaj 85 kg, azért az erősen elhízott. Van rajta akkor 35 kg felesleg. De ha egy 170 centiset nézünk,akkor is 20-25 kg felesleggel rendelkezik.
Olvass csak utána, hogy milyen egészségügyi problémákat okoz a súlyfelesleg.
Aztán te vonzódhatsz a duci, kövér lányokhoz, de annak következményei is vannak. Pl. nehezebben megy majd a szex, könnyebben kifárad, szuszog, hogy ha emeletre kell menni, nyáron izzad mint a ló..stb.
Szóval, ha te leokostojásozhatsz engem, én meg leh..lyézhetleg, mert tudattalan vagy.
Egyébként, hiába írod azt, hogy " hogy bántsátok őket, akkor inkább ne is írjatok!!!!", a tény az tény. A plusz kg-k nem egészségesek.
A jellemet pedig nem a plusz kg-k határozzák meg.
És leírtam,hogy még véletlenül se köss belém, de akkor még egyszer hangsúlyozva leírom:
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
Ha neked ez az ízlésed, ámen. Egészségedre.
>mitől ilyen édesek, vagányak?
Tőled, miattad. Mivel ők az ideálod, ideális tulajdonságokat társítasz hozzájuk akkor is, amikor nem is ismered őket. Ennyi az egész. Semmivel sem vagányabbak vagy édesebbek, mint bárki más, csak te képzeled róluk azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!