Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randin csókoljam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin csókoljam meg?

Figyelt kérdés
10 éve ismerem egy lányt, aki feljött ő is Pestre és végre 8 éve újra látjuk egymást. Beszélgetünk chaten, egyszer taliztam vele egy közeli parkban és beszélgettünk, most meg elhívom sétálni a Budai várra. Szerintetek a második találkozáson ha ugynúgy jól érezzük magunkat akkor csókoljam meg és ha igen akkor mikor? Kérlek komoly válaszokat csak! 23/F

2018. okt. 1. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Ha látod, hogy csillog a szeme, amikor rád néz, akkor igen. Ha csak barátnak tekint, akkor ne!
2018. okt. 1. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy alakul, akkor igen. Szerintem a randi masodik feleben, ha erzed a pillanatot.
2018. okt. 2. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Azt neked kell érezni hogy mikor van itt az ideje. Megfod a kezét ... hagyja. Megálltok valahol .. szemből vagy hátulról átöleled. Ha már öleled adhatsz neki egy puszit, de ha már puszi akkor lehet csók is stb .. stb.

Én mindig elmegyek addig amíg hagyja, amikor leállít akkor nem megyek tovább, tiszteletben tartom a korlátokat.

A legtöbb nőnél az orál volt a határ, de a második randin mindegyiket megdugtam. Persze azokról beszélek akiknek bejöttem és nem azt mondták rögtön hogy köszi nem jössz be.

Lehet a te nőd más kategória mint akikkel én randiztam, lehet erkülcsösebb de az nagyon ritka.

Szóval finoman és ne durván próbálkozz, tudd meg hol a határ. Lehet le fogsz döbbeni.

2018. okt. 2. 00:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Engem is a második randin csókolt meg.
2018. okt. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!