Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknal a "csinos" mit jelent?
Tessék, itt egy őszinte férfi 1-es személyében. :))
A csinos, kb. annyit jelent, h nem kell a fejedre, meg a testedre zsákot húzni szex közben. :) Nem kell ezt túlgondolni. :)
Mondjuk, nekem ez a csajszi full nem jön be (ahogy csücsörít, fénylik az arca a máztól, a lába között meg egy foci csapat nagy mérkőzést játszhatna, vhogy fura meg gnóm nekem), de szerencsére nem vagyok férfi, így az én véleményem nem számít. :)
A csinos jelzőt leginkább öltözettel egybekötött alakra értik.
Nem mondom, hogy nem formás a teste, de az arca a csücsörítős, mázolt fejjel nem valami szép...
Ez a nő nagyon csinos, de nem muszáj ám ennyire fitneszbajnoknőnek kinézni. Ne légy se gebe, se dagi, akkor egy normális pasinak csinosnak számítasz. És hát nem minden a kinézet.
Van egy ex-barátném aki piszok sovány, ruhában jól néz ki, felcsillan a pasik szeme tőle, nagyon kevés ruhában már elég kiábrándító, de nem ezzel cseszi el, hanem a modorával és az allűrjeivel. Otthonra inkább kéne egy husibb (de azért nem kövér) kedves nő, legalább tűrhető önbizalommal. Ez utóbbi is fontos, szívleld meg, fejleszd ha nincs. F/44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!