Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem volt még csók?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még csók? Hányadik randin szokott megtörténni? Lehet hogy csak barátként kezel?

Figyelt kérdés
Negyedik randin vagyunk túl de még nem volt semmi fizikai kontakt, de ettől függetlenül nagyon jol elvagyunk. 20 és 23 évesek vagyunk.

2018. szept. 28. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
próbálj hozzá érni.. kezéhez, vállához vagy bárhogy de érj hozzá.
2018. szept. 29. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már az elsőn volt csók. 4 éve együtt vagyunk.

Akkor kezdeményezz te. Lehet, hogy nagyon félénk.

2018. szept. 29. 06:09
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Ha első randin nincs csók, akkor már nem is lesz.
2018. szept. 29. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy korábban említették, könnyen lehet bizonytalanság az oka. Emlékszem, amikor én randizgattam a mostani barátnőmmel, akkor az segített, hogy kaptam elég egyértelmű jeleket, hogy nem lenne ellenére egy csók.

Előző randikon volt puszi, ölelés, laza masszírozás.

Azt tudom javasolni, hogy fokozatosan vidd bele az érintést a randiba. Például javasold, hogy adjatok egymásnak egy kis hátmasszázst. Ebben az esetben még azt is megengedhetőnek tartom, hogy azt mondd, hogy elaludtad a nyakad például. Vagy csak egyszerűen öleld meg amikor elváltok.

És persze nem árt figyelni, hogy ezekre hogy reagál. Ha nem volt még barátnője, akkor (magamból kiindulva) egyelőre nehezebb lehet neki a közeledésnek ebben a formájában magabiztosnak lenni.

2018. szept. 29. 10:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Puszival köszönünk, de ennél több nem volt. Köszi a válaszokat!
2018. szept. 29. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Te vagy a lány??

Első kapcsolata lennél??

2018. szept. 30. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:

És te tettél olyan non verbális gedutust hogy lehetne csók?

Pl: a nehezen kapun bemenő lány. Elköszönsz 2-3szor és még mindig nem indultál el...

Vagy padon ülve hozzábújsz...

Ha sima az arca azt ha borstás azt dicséred simogatva

Vagy csak kérően a szemébe nézel mélyen

Sokat fecseg a szájára teszed az ujjad csitítod majd megcsókolod..ha te elég bátor vagy.

Vagy megkérdezed kér e a ragódból...??

2018. szept. 30. 18:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány igen, nem tudom hányadik kapcsolata lennék. Volt már ilyen szembe nézés meg időhúzás is de nem lett semmi.
2018. okt. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!