Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért óckodnak/viszakoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért óckodnak/viszakoznak a lányok/nők egy ilyen kapcsolattól? (lsd kérlek lentebb)

Figyelt kérdés
Romantikus, kommunikációra, egymás tiszteletére épülő, ám egymás függetlenségét, igényeit, másikat támogató/tiszteletben tartó felnőtt „baráti” kapcsolattól. Ahol nem feltétel, hogy egyik v. mindkét fél akár független legyen.
2018. szept. 26. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"A romantika olykor a meglévő kapcsolaton kívülről érkezik."

Érkezik és visszapattan, mert elutasítom. Legyen az dicséret, udvarlás, bók valakitől, akivel nem vagyok együtt. Nincs rá igényem.

2018. szept. 26. 15:23
 12/18 A kérdező kommentje:
# 6/10 Amit írtam annak jó részét félreérteted. Van párom, fiatalok vagyunk és a mi kapcsolatunk ilyen téren nyitott. Hogy házasság lesz-e belőle még nem tudom. Egy év együttélés után badarság lenne ilyent kijelenteni. Ui: Az ember a számára fontos társat, barátot pedig felvállalja.
2018. szept. 26. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Dehogy óckodnak. Azért ilyen gerincesek, mert nincs a közelükben olyan aki romantikus lenne, meg udvarolna nekik.

Ha lenne élveznék, hidd csak el.

Akik téged nem engednek közelebb azoknak nem vagy az esete, keress tovább:)

2018. szept. 26. 15:25
 14/18 próbálokkedveslenni ***** válasza:
88%

Kérdező, tudod mi lenne a jó? Ha nem kellene 2x megkérdezni, hogy nálad mit jelent a függetlenség, hanem elsőre is megtudnád válaszolni.

Nem pedig "Sajnos te most egy sztereotípiát fogalmaztál meg.", ami baromira nem válasz a kérdésre.

2018. szept. 26. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sem a barátsággal, sem a párkapcsolattal nincs problémám, de mindkettőnek vannak olyan íratlan "szabályai", amit minden normális ember ismer. Pl az, hogy a szerelmemmel nem barátok vagyunk, hanem barát és barátnő vagy férj és feleség, nem "romantikázgatunk" barátokkal vagy a párkapcsolaton kívül, a párommal nem "függetlenek" vagyunk, hanem egymás iránt elkötelezettek.
2018. szept. 26. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták vagy vagy a helyzet. Ha van párom akit szeretek miért bántanám meg azzal hogy nyíltan másokkal flörtölgetek meg randizgatok meg romantikázok. Ha nem kapom meg a páromtól a szeretetet szerelmet kilépek. Viszont amíg működik miért kísérletezgetnék hogy mennyit bír a kapcsolatunk? Miért játszanék a saját és a párom érzéseivel? Ha nincsenek szabályok mi is különbözteti meg (a szexen kívül) a párkapcsolatot a barátságtól? És mi akadályozza meg hogy beleszeressek egy barátba? Hogy ha csapja a szelet ellen tudjak állni? Hisz a szerelem érzete épp a romantikától a figyelmességektől a közös élményektől alakul ki.

Azt értem mi a pláne az olyan kapcsolatban ahol mindenki bárkivel összefekhet amíg az érzelmek nélküli szex. Viszont az érzelmeket belekeverni szerintem orbitálisabb hiba mint a "sima" nyitott párkapcsolat.

2018. szept. 26. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Romantika, kommunikáció, tisztelet, egymást támogatni… Nem a párodtól kellene ezeket megkapni, és neked is biztosítani felé? Ha valaki mástól szeretnéd, mert vele nem ilyen a kapcsolatod, akkor minek vagy vele? Vagy hogy gondoltad, mindenből a neked leginkább kedvezőt veszed ki?
2018. szept. 26. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom értelmezni a romantikus baráti kapcsolat fogalmát. Nyilván azzal van romantikus kapcsolatom, akibe szerelmes vagyok, aki a párom. Aki meg a barátom, attól mi a szrért vágynék romantikára? :D

A "nem feltétel, hogy egyik v. mindkét fél akár független legyen" részt és a tiszteletet meg egy szövegben említeni nevetséges. :D

2018. szept. 27. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!