Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha megismerkednétek egy férfivel, de kiderül, hogy más városban lakik akkor is összejönnétek vele?
Figyelt kérdés
Ha megismerkedtek személyesen egy férfivel,viszont 100km-re lakik tőletek,akkor is szeretnétek vele randizni?2018. szept. 25. 19:03
11/17 anonim válasza:
Hát még milyen örömteli aztán vasárnap újra elválni azzal hogy akkor talán egy hét múlva látlak, ha minden úgy alakul. Én se látom minden nap a barátom, mert nem élünk még együtt, de nekem jól esik hogy néhány naponta munka után tudunk találkozni és közösen vacsorázni vagy csak összebújni és filmezni, jobb ez így mintha lenne heti 1-2 közös napunk. Plusz én pl szombaton is többnyire elég elfoglalt vagyok, van heti 1 nap amikot abszolút ráérek akkor is a pasi este mehetne már haza (vagy hétfőn kelhet ezért hajnalban). Az meg mellékes hogy azért hetente ennyit autózni/buszozni még mekkora plusz költség is.
13/17 anonim válasza:
Nem terhelném magam ezzel, nekem szükségem van arra, hogy akár spontán is tudjunk találkozni (munka után vagy közös futásra stb.) az ismerkedés alatt, a 100km meg nem segíti ezt elő, mindent előre meg kell tervezni.
14/17 anonim válasza:
Nem. Max. 20 km, mondjuk Bp. és agglomeráció viszonylatában tudom elképzelni.
15/17 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idő átjutni a másikhoz.
Ha maximum 1 óra, akkor jöhet, én is úgy jöttem össze a párommal, hogy egy órányira laktunk egymástól kocsival (igaz, ez nálunk 40 km-t jelentett :DD )
Ha annál többet kell utazgatni, macerás, külön szervezni kell, akkor nem hiszem.
16/17 anonim válasza:
Kocsival 1 óra alatt ott vagyok, ő szintén, ergo gondot nem okozna az elején, de 2-3 hét utàn igen, mivel szeretném a nap szabad öràimat vele tölteni.
Oké, hogy a dedóban ez elmegy, de bőven felnőtt, érett nôként màr necces lenne, inkàbb kihagynàm.
17/17 anonim válasza:
1500kmre lakott. Sosem volt kerdes,h ha o az, aki hozzam valo akkor o. Nagyon megfogott:) Osztottunk szoroztunk h melyikunk koltozzon es vegul most mar ketten lakunk 1500kmre a szulovarosomtol. 3eve. Kolleganom epp ma mondta h olyan ferjet akar aki 18kmen belul lakik a melohelyunktol h reggel ne kelljen koran kelnie. Na ezert van egyedul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!