Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be jobban? Azok akik kirívóan öltözködnek vagy azok akik inkább sportosabban?
A nőiesen sportos nekem jobban bejön.
20F
Szeretem a dekoltázs blúzokat:P:P
De a sportos meg a fenekén feszül jobban:D
szal mind2 stílus bejön a saját szexi szempontjából:D
A barátnődet,csak jól meg akarják b***ni!!! Amúgy meg nekem tök mind1=) Nekem az mind a 2 bejön^^ szeretem a sportos lányokat,de szerintem legyen rajta vmi,amit lehet fogni=D
Viszont az se baj,hogyha ért vmit a ruhákhoz! Nincs kedvem egy hippivel járni=D
Én speciel a kirívó cuccokat fogadom egy nőn el,nem szeretem ha átlagosan van felöltözve,miniszoknya-csöcsös felső és végem van persze ahhoz nagyon jó alakúnak is kell lenni.
22F
A jó csajok jönnek be! Mindegy milyen gönc van rajtuk, a jóízlés határain belül! A szép test öltöztet! Ha egy nőnek szép a teste, akkor legyen rá büszke és rakja ki nyugodtan a kirakatba!
Persze tehetnél fel képet, hogy megértsük konkrétan mire gondoltál. :)
A farmer unalmas. :( Hordj más anyagból készült nacikat, amik mondjuk a fenekednél jobban tapadnak. ;)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!