Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálta?
A helyzet az volt , hogy az egyik társkereső oldalon megismerkedtem egy sráccal, majd találkoztunk. Minden klappolt , sok közös volt bennünk , mind érdeklődési körben , mind pedig az életkörülményeinkben. Nagyon jól éreztük magunkat , szinte már kapcsolat jellegű volt a dolog. Megtudtunk egymásról nagyon sok mindent. Ő többek között azt is rólam hogy nem voltam még úgy senkivel, de nem változott semmi. 3 hét múlva beközölte hogy nem akar kapcsolatot, annak ellenére , hogy olyan dolgokat mondott nekem és beszélt rólam ismerőseinek amiből azt gondolnám különleges voltam a számára. Nem feküdtünk le egymással.
A kérdés . Vajon miért húzta eddig a dolgot ? Mi járhatott a fejében ? Férfiak mit gondoltok erről a viselkedésről ? ( férfi szemmel tuti egy egyszerű válasz az egész erre csak mondja meg valaki hogy mi az mert nagyon kíváncsi vagyok. :D)
Éljenek a férfiak és az "egyszerű" gondolkodásuk!
"Éljenek a férfiak és az "egyszerű" gondolkodásuk!"
És most akkor itt te kiírtad magadból a fájdalmadat, arra meg kb szarsz nagy ívben, kiket bántasz meg evvel a benyögéseddel.
Na ezért koptatott le a srác. Jól tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!