Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszú évek óta úgy élek, hogy nem szeret senki, akkor mindenképp szeretethiányom kell, hogy legyen?
Rendes párkapcsolatom sosem volt, mindig megszívtam, sosem olyan lányba szerettem bele, akibe kellett volna.
Fogalmam sincs, milyen a szerelem, vagy milyen egy meghitt kapcsolatban lenni. Nekem csak ilyen alkalmi dolgok voltak.
Magam körül azt látom az ismerőseimen, hogyha már egy pár hónapja nincsenek kapcsolatban, már akkor teljesen a padlón vannak. Az az érdekes, hogy én meg egy cseppet sem érzem rosszul magam a bőrömben, néha meg is kérdezik, hogy tudok ilyen kiegyensúlyozott és vidám lenni párkapcsolat nélkül. Őszintén fogalmam sincs, egyszerűen csak elvagyok mint a befőtt, nyilván hazudnék, ha azt mondanám, h nem örülnék egy kapcsolatnak, de valahogy nélküle is megvagyok.
Szerintetek vajon legbelül tudat alatt szeretethiányom van? Mert nem érzme rosszul magam ,max néha azt érzem, hogy egy kicsit fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!