Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú lányok milyen testalkatra buknak leginkább pasiknál? Közepesen sportosan izmos, kicsit mackós, de erős pasikra például buknak?
A kérdés tudom sarkalatos, de érdekelnének a vélemények. Főleg ha ilyen típusú lány vagy. Itt most az alkat a lényeg nekem, nem a hajszín, stb.
Lány:
Férfi:
Kíváncsi vagyok, köszi. :)
Ez egy tápos csirke lenne? Szerintem nem éppen.
De a kérdésre is tudsz válaszolni vagy most ez milyen pötyögés volt? :)
Szoval azt kerdezed, hogy a vekony noknek bejon-e a "farmon dolgozo nagypapa test"? Mert eskuszom, a nagypapamnak van ilyen teste, aki rengeteget eszik(nyilvan zsiros, egeszsegtelen eteleket), viszont mellette kapal mindennap. :DD
Szoval a valaszom nem, marcsak azert is, mert ra emlekeztet, illetve mert alapbol nem jon be.
A linkelt lányokéhoz hasonlít a testem, elképesztően taszít az általad linkelt férfitest. Hamarabb feküdnék le egy kövér/zsíros férfival.
Szerintem ez a test egészségtelennek néz ki, biztosan idősebb, 35 feletti férfié, akinek valami komoly baja van. A nők általában az atletikus testet szeretik, nyúlánkabb formákkal, kevesebb izommal, kevesebb zsírral ès rugalmas bőrrel.
A második képre belinkeltél legalább egy Mens Physhique formát magas testzsírral. Mi értelme a kérdésednek? A második képen testépítőnek simán elmenne a forma, ha nem lenne ilyen zsíros. Nyilvánvaló volt, hogy ilyen sztereotip válaszok fognak jönni..
(Amúgy ha megnézed a fitness világot tényleg találsz rá bőven példát, hogy ilyen szőke, műmelles 0 iq-s lányokkal vannak együtt az ilyesmi testű férfiak.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!