Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges randizni sárga fogakkal egy olyan nővel internetről, aki azt mondta, hogy először a fogakat nézi meg egy férfin?
Lovakat vásárolnak így, már bocs'. Egyértelmű,hogy fontos az arc, az első benyomás, amihez hozzátartozik a mosoly,az ápoltság, és igen, a fog is.
De nem ezt nézem meg egy pasin szemellenzősen.
Ha nem rosszak a fogaid, 'csak' sárgák, ráadásul tudsz is ellene tenni.Menj el egy fogfehérítő beavatkozásra, elérhető árban van és mindjárt szabadabban mosolyogsz/beszélsz.
Ha nem rosszak a fogaid, 'csak' sárgák, ráadásul tudsz is ellene tenni.Menj el egy fogfehérítő beavatkozásra, elérhető árban van és mindjárt szabadabban mosolyogsz/beszélsz.
Voltam dokinál többnél is, azt mondták ezt sajnos csak koronákkal tudnák megoldani, mert zománccal van a baj és ezt nem lehet fehéríteni, nem is szabad
Azt nem írta, hogy kizárólag 56 fogas ragyogó fehér mosollyal van esélyed. Ugye?
Én is megnézem a fogakat, az elsők között. Ez nem azt jelenti, hogy csak tökéletes fogtechnikai reklám lehet a pasi. Hanem azt, hogy nem óhajtok csókolózni olyannal, akinek 5 foga van összesen, büdös a szàja, és sejtelme sincs, mi a szájvíz. Sajnos a nagy magyar átlag férfi fogazata katasztrófa. Egyáltalán nem ritkaság, hogy 30 évesen több foga is hiànyzik.
Ha csak annyi, hogy nem vakítóan fehér, akkor nincs semmi kifogásom.
Én 176 cm magas vagyok és már több 180 cm feletti nővel voltam, akik esküdtek előtte, hogy ők csak magasabb férfivel.
Ezt csak arra mondom, hogy próbálkozni kell, nem szabad ilyenektől elbátortalanodni. 90%, hogy nem olyan fontos ez neki, mint amennyire azt most te képzeled. De ha önbizalomhiányos leszel emiatt és szorongani fogsz vele miatta, az jobban fog ártani az ismerkedéskor neked, mint maguk a sárga fogaid.
"Voltam dokinál többnél is, azt mondták ezt sajnos csak koronákkal tudnák megoldani, mert zománccal van a baj és ezt nem lehet fehéríteni, nem is szabad"
Sok kólát ittál? Sok savasat? Vagy mitől ment tönkre a fogzománcod?
Ha a nőnek ez annyira fontos, akkor igen, egyelőre felesleges.
Csináltasd meg, ha még nincs párod, te is nagyobb önbizalommal mész neki a találkáknak. Tudom, nem olcsó...
Sok kólát ittál? Sok savasat? Vagy mitől ment tönkre a fogzománcod?
Reflux beteg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!