Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen programsorozatot választanátok az alábbiak közül?
Jelenleg nincs senki a láthatáron, de ettől függetlenül már elkezdtem ötletelni, hogy milyen programok során lenne a legideálisabb megismerni egymást.
1. Végigjárjuk egész Budapest összes nagy látnivalóját (mintha turisták lennénk).
2. Tetszés szerűen meglátogatunk 11 éttermet(nyilván nem egyhuzamban, hanem szépen egyesével).
3. Tetszés szerűen elutazunk 5 vidéki városba.
4. 3 kávézós randit követően elmegyünk pár napra egy külföldi városba.
5. 3 kávézós randit követően lemegyünk a balatoni nyaralóba.
6. Elsőre egy rövid sétálós randi, majd második alkalommal egy nagy erdei kirándulás a budai hegyekben.
7. 6 egymást követő mozi+vacsi randi, mindig kinézünk egy filmet, megnézzük, aztán valami finom kaja mellett megtárgyaljuk.
Ha randiznék, akkor a 3-as és a 7-es.
Az 1-es, 2-es és a 6-os teljesen kizárt, sétálni max. a kocsiig szoktam, ill. el nem tudom képzelni, h hogy lehet ismerkedni fesztelenül csámcsogás közben. :)
A kávézó személytelen és feszélyezett lehet, azok is kizárva.
A 7-es a legszimpibb, akárhogy nézem. A film alatt lehet picit szokni a másikat, utána pedig kitűnő beszélgetési alap, amiből aztán elég sok infó lejön a másikról.
és ezt ki finanszírozná? mert a felsoroltak nagy része több százezres tétel az 5. 6. kivételével.
mert kétlem, hogy kizárólag a randi alkalmával fizetne alkalmanként a nő 10 ezreket hogy felesbe legyen minden.
vagy ezek szerint ilyenkor mégse olyan nagy bűn ha a férfi fizet mindent?
csak mert látom senki nem említette meg az anyagi oldalát ezeknek az igencsak költséges programoknak.
Ágról szakadt az apád valaga. :D
Nem érintkezem ilyen kreténekkel, mint te, szakadj le rólam. :)
Ejj en regen vittem lanyokat randira mert mar jo ideje van parom de a mozit elkerultem, es latszik hogy sok embernek tetszik. Hogyan lehet a moziban ismerkedni ?
Fura ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!