Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek, hogy egy nő éjjel és hétvégeken is dolgozik?
"nő létére" lol.
Amúgy nekem az egyik legjobban fizető diákmunkám (teljes állású dolgozóként diplomát igényelt volna) egy műszakos call-center volt, amiben a nyelvtudás miatt diákként a budapesti átlagbért megkaptam nyáron, amikor heti 40 órát bevállaltam úgy, hogy a szombat és vasárnap éjjel is benne volt. 0-24 call-centernél ugye a hétvégi és éjjeli pótdíjakból simán összejönnek a komolyabb pénzek, és minthogy elég sok helyre nyelvtudás vagy valamiféle speckó tudás igényeltetik, hát a diploma sem feltétlenül hátrány.
De azt nem értem, ha ismerkedsz valakivel hogyhogy nem tudod mi a foglalkozása? Oké, hogy a munkarendjéről tudsz, de magáról a szakmáról hogyhogy nem? Nekem ez annyira fura, én ha ismerkedek valakivel ez az első dolgok egyike, mert nem kis mértékben szabja meg az ember életét, hogy utcaseprő vagy ingatlanügynök (csak a rend kedvéért: utcaseprővel ezerszer szívesebben ismerkednék, mint ingatlanossal).
Tudom mi a munkája, legalábbis mond nekem valamit. Azért nem írtam, hogy ne ahhoz legyenek hozzászólások.
Nem úgy viselkedik, él, költekezik, mint aki egy városi átlagot keres.
Ha kérdőre vonom, biztos megsértődik, azt azért nem akarom.
Ő se nagyon vájkál az én életemben.
"Elég jól áll anyagilag nő létére."
Ez lenne az utolso mondatod, amit nekem mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!