Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közti nők! Sokat olvasom, hogy baj van a pasik öltözködésével, ha pl randira kerülne sor akkor mégis milyen szettet várnátok el a pasastól, hogy kellene felöltözni, hogy ne legyen gáz és, hogy ne mínuszból induljon a randin?
Ffi vagyok, de ha elmegyek talizni egy nővel, akkor én mindenképpen tisztán, kulturáltan, de lazán öltözöm. Azaz póló farmerral és sportos cipővel, vagy ing, de az is sportosabb jellegű, akár farmerral, akár vászonnadrággal. Ott már középkat bőrcipő. De nem ilyen hegyesorrú krokodilből czigányvajdás, hanem egyszerű.
Ami szerintem gáz randira pasikon:
Szandál avgy papucs. Hasitasi. Térd alá érő bermuda. Ujjatlan póló vagy atlétatrikó.
De más mehet szerintem.
Én a lógós ruhákat nem szeretem, meg a komersz unalmas ruhákat. A rózsaszínt se, meg a csőgatyát pasikon.
Tetszik az izompóló, vagy egyedi ékszer, bizsú, nem fuxra gondolok, csak vmi egyszerűre. Na, meg kinek mi áll jól.
Hercegfiúk szürke deres lóval jöjjenek!XD (kiegészítő!)
Srácok, kocsi is fontos, ne bkvval gyertek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!