Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A kiszemeltemnek bejön a barátnőm! Mit tehetnék?
Álnok:D Egy részeget kivallatni nem szép. Már a story elején tudtam,h semmire se fog emlékezni. Amúgy a pia nem nagyít az ember gondolatain csak bátrabbá teszi kimondani, illetve az agya egy teljesen más fázisban van ilyen állapotban. Ez a "tetszem-e én valakinek" mese aranyos volt:D szinte átéltem.
amúgy jó a terv. vagy már lehetsz teljesen őszinte. csávó kérdi: na bejövök neki? erre te: igen, és még ő, és még ő,stb. csak nem szabad hagyni, hogy a srác eljusson a barátnődig, mert akkor visszacsap az a csúzli.
nem, épp ez az, hogy nem vallottam, úgy folyt belőle a szó, megállíthatatlanul :D
amúgy a barátnőm nem tudta még akkor, hogy nekem bejön, csak utána elkezdett visszakérdezgetni, hogy ezek közül ki jön be, és hát nyíltan megmondtam, hogy ő, és járnék is vele, egyértelmű.
amúgy mi volt aranyos a buszos jeleneten? szerintem félelmetes volt:D akkor és ott tuti.
nem tudom, én azt hallottam, hogy részeg ember nem csak bátrabb, hanem akár fel is nagyítja a pia az érzéseit, vagy olyanokat mond, ami amúgy nem is igaz.
igen, a 0:45-ös az buszon volt :D
nem tudom, lehet így van. de nem tudom, miért tagadná, amikor sok mindent elszokott mondani józanon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!