Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is igaz, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaz, hogy ha valaki mindig a nevén nevezi a párját, akkor sokkal jobban kötődik hozzá, mintha csak simán azt mondaná, hogy "a barátom"?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy azok a lányismerőseim akik mindig a nevén nevezték a párjukat, hogy "Ottó", vagy "Peti" stb., azok még most is együtt vannak és nagyon jó a kapcsolatuk. Míg azok a lányok, akik pár éve csak úgy beszéltek a párjukról, hogy "a barátom",azok már rég összevesztek vagy nincsenek együtt és mintha akkor se nagyon kötődtek volna az illetőhöz.
2018. szept. 3. 08:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint itt most arról beszélek, hogy amikor nincs ott a párjuk, akkor hogy beszélnek róla.
2018. szept. 3. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség. Nekem van barátnőm aki mindig a nevén szólítja a férjét de csalja ezerrel. Ez nem ezen múlik.
2018. szept. 3. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
En nem szeretem, ha a nevemen szolit, csak ha olyan a helyzet. Altalaban vitamal szoktul eloszedni. :D
2018. szept. 3. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Hulyeseg.

Attol fugg, kivel beszelek. Ha o is ismeri, akkor nyilvan a neven nevezem, ha nem, akkor nem.

2018. szept. 3. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 4-es. Ha a társaság ismeri a páromat, akkor a nevén említem, ha nem, akkor nem. Nem lehet, hogy azok utalnak a barátjukra "barátom" néven, akik még nem mutatták be őket?
2018. szept. 3. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Az emberek, a helyzetek, a kapcsolatok különbözőek. Nincsenek kiskapuk és varázsmódszerek, amik helyettesítenék a kommunikációt.
2018. szept. 3. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha nevén nevezed, az többnyire személyesebb, ezért szebb szerintem. Azt nem tudom, hogy mennyire folyásolja be a kapcsolatot, talán semennyire, de jobb mintha egy olyan “macim, drágám” becenevet adnék, amit ugyanúgy elmondtam egy elözőleges páromnak.
2018. szept. 3. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamennyi logika van abban, hogy van egy ilyen elhatárolás a beszédben, pl. ha valaki "lányom" helyett azt mondja, "a gyerek". De ez párkapcsolatokban nehezebb, mert ott mindenkinek más a preferenciája. Nekem is mondták már többen is barátok, hogy "fura" a keresztnevén szólítani a párjaikat, nekem meg tök fura az, ha nem megy.
2018. szept. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!