Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves fiúk! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúk! Szerintetek hányadik randin jön el a tapizás ideje?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel most volt az 5.randink, viszont nagyon ritkán tudunk találkozni. Eddig 2-szer csókolóztunk, de tegnap már csókok közben elkezdett simogatni, benyúlt a ruhám alá, megfogta a mellem, nyakam és a dekoltázsom csókolta. Nekem még kicsit gyors volt a tempó, mivel még soha nem volt kapcsoltam és szűz vagyok, így egy idő után leállítottam.

Arra lennék kíváncsi, hogy most csak a szexre hajtana, vagy 5.randin már szerintetek nem korai az ilyesmi?

Totál tapasztalatlan vagyok, normális válaszokat légyszi.

22/L

2018. aug. 29. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Hát nálam a jó randikon már első randin volt tapizás is, a másodikon meg petting, vagy szex.

Az 5. randin már egyáltalán nem korai az ilyen. Nyilván nem volt még részed ilyenben, azért érzed úgy hogy gyors a tempó.

2018. aug. 29. 19:36
 2/9 Bétó apó ***** válasza:
75%
Van hogy az elsőn, van hogy a sokadikon, nincs rá szabály...
2018. aug. 29. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem hinném, hogy az 5. randin ha elkezd közeledni, akkor csak a szexre menne. De mindenképp érdemes beszélned vele, hogy ez neked gyors, mert még szűz vagy és szeretnél lassabban haladni. Ha normális, megérti és nem lesz több ilyen félreértés vagy kétes helyzet. Ha nem normális, akkor meg annál jobb. A kommunikáció az alapja mindennek, olyannal semmiképpen se feküdj le, se elsőre, se hatszázadjára, akivel ilyesmit nem tudsz megbeszélni.
2018. aug. 29. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Jó kérdés. Én például baromira bizalmatlan vagyok, nagyon tartom a távolságot, akármennyire is tetszik nekem a nő, éveket is simán képes volnék várni vele.
2018. aug. 29. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem korai, de mond el neki nyugodtan, hogy neked ez még kicsit sok. Ha normális, meg fogja érteni. :)
2018. aug. 29. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem jelent semmit, hogy mikor kezd tapizni.

A legelső barátomra én másztam rá a 2. randin. Pedig 20 múltam és szűz voltam, előtte soha nem csináltam ilyet de a kezem a nadrágjában kötött ki. Több éves kapcsolat lett belőle.

Igazából minden exemmel 2. találkozónál már volt egy kis tapi és intenzívebb smárolás, 3-4. randin már le is feküdtem velük. Volt akivel jártunk, volt aki komolyabbat akart de nekem végül mégsem jött be, másba meg beleestem ő meg dobbantott. Ugyanannyi testiséget kaptak, szinte ugyanannyi ismertség után és mindenki teljesen máshogy viselkedett.

Összességében egyáltalán nem korai. Viszont rajtad múlik, ha te annak érzed azt meg kell vele beszélned.

2018. aug. 29. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elsőn.
2018. szept. 1. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert most elképzeltem, és felállt a farkam.

Good old times...

Én azt javaslom kérdező (vagyis neked már ne, mert tutira átestél a tűzkeresztségen), hogy engedj mindent, az ágyig is menj el DE TISZTÁZZÁTOK, hogy te szűz vagy, és még az is szeretnél maradni. De ezen kívül lazulj el, és engedd, hogy testileg is kifejezze mennyire vonzódik hozzád.

2018. dec. 22. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
#4. Évszázadokat is!
2020. nov. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!