Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hol találta a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol találta a mostani párját? Elsősorban huszonéves korosztály válasza érdekelne.

Figyelt kérdés
A társkeresőktől a hideg ráz, buliban azt meg nem találom komolyan vehetőnek, hogy részegen nyomulnak rám, vagy ki akarják használni, hogy ittam. Milyen más alternatívák jöttek be nektek?

2018. máj. 6. 12:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont most szakítottunk 7 hónap után, de az egyetemi különórán ismerkedtünk meg. 24F
2018. máj. 6. 12:33
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Tinderen. De buliban is találtam már kapcsolatot értelmes fiúval. Egyik sem olyan, amire azt mondanám, hogy ott találok kapcsolatot, de látod, hogy sikerült :D Persze, lesz sok olyan, aki csak szexre nyomul, de lesz komoly is.
2018. máj. 6. 12:34
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Én meg itt találtam meg gyakorin. Igaz netes de kilehet ezt hozni. 😊😊 19F
2018. máj. 6. 12:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Rövid ideig egy helyen dolgoztunk.
2018. máj. 6. 12:41
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Tinder, de nagy szerencsém volt az biztos, ismerve a hírét az appnak. 23N
2018. máj. 6. 12:47
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
Anno még hotdog nevű oldalon, 7 év után szakítottunk. Mostani alakuló kapcsolatom badooról van. Tény, hogy rengeteg a csak dugásra vágyó ember, tudni kell szelektálni. Nem vagyok sem ronda, sem defektes, egyszerűen nem járok annyi helyre, ahol pasikkal ismerkedhetnék.
2018. máj. 6. 12:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Én egy online nyelvtanfolyamon, ahol a felhasználók tudtak egymással beszélgetni. Mindez már 8 éve történt. Ő Németországban élt akkor. Azóta már én is itt élek vele és tervezzük a közös életet.
2018. máj. 6. 12:56
 8/22 anonim ***** válasza:
Munkahelyen.
2018. máj. 6. 12:56
 9/22 anonim ***** válasza:
A munkahelyünkön (5 éve)
2018. máj. 6. 12:59
 10/22 anonim ***** válasza:
#5 igazából a tinder ma már nem csak szexpartnerkereső, bármire lehet használni lényegében :) Na meg attól, hogy valaki csak szexet keres, még simán találhat valakit, akivel többet is el tud képzelni.
2018. máj. 6. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!