Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyanus ha valakivel ismerkedem és arra hivatkozik hogy nem küld képet mert még előtte beszélgetne? Könyörgöm egy kép az alap dolog nem?
Igazad van kérdező, sőt én nem csak képet, hanem video hívást is igényelnèk (Skype, Facebook), mert akkor látom, és hallom is, hogy mit hogyan mond.
Látod, hogy valójában milyen.
Aki nem küld képet, azt elhajtom, mert valamit titkol.
Eleve nem is irtam olyan nőknek a társkereső oldalakon, akiről nem volt kép.
Attól függ, a kép nem alap dolog. Előtte el kell dönteni, hogy érdemes - e veled ismerkedni vagy sem.
Anno én sem küldtem képet csak úgy, először meg akrtam ismerni a stílust, ki akartam zárni, hogy nem egy újabb hülyével vam-e dolgom (fizetne, 40 centis dákó, helyesírás nuku, költözzek ki Bécsbe stb).
Cdak ezután kaptak képet. Nem fogom senki képmappáját gyarapítani.
Nem feltétlen. Attól is függ hol ismerkedtek. Itt gyakorin és régebben egy két fórumon írtak rám is páran; jobb dolgom nem volt, normálisnak tűntek, beszélgettünk, a nevüket sem tudtam de pár mondat után már képet akartak. Vagy nagyon hamar kibukott, hogy csak maszturbáláshoz akartak élő asszisztenst vagy egyéb hülye indokuk volt.
Aki 1-2 nap múlva is normális volt és szimpatikus azt felvettem face re, ott könnyebb a kommunikáció és láthat is.
El vagy varázsolva kérdező!
Itt senki sem tartozik neked semmilyen képet adni!
Aki normális, az meggondolja ezeket a dolgokat mielőtt cselekszik! Nőjj fel kisgyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!