Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszene egy ilyen férfi? (Lentebb a leírás)

Figyelt kérdés
173 magas vagyok,kék szem rövid barna haj(nem divathaj) férfias borosta,tehát nem túl nagy csak ami jól áll! Egyszerü stílus,nem felvágós,kedves,de amikor kell férfiasan viselkedik!
2018. aug. 27. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem tudok nyilatkozni. Nem olyan hú de gyakori, de olykor akad egy-két kék szemű, barna hajú csávó, aki bejön.
2018. aug. 27. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján nem lehet megmondani, még azt se hogy érdekelne-e annyira hogy meg akarjam ismerni.
2018. aug. 27. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért nem a magad valós paramétereidet irod ki:D Félsz hogy néhány kendőzetlen mondatot kapnál?

Látom tetszik neked az illető:D Ugya milyen jól kikupáltam?:DD

2018. aug. 27. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyedik a hobbijaim más vagyok mint a többi ilyen kinézetü srác lehet pont ez lenne a gond?
2018. aug. 27. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyon izmos de birom a kemény munkát mert olyat dolgozom egyedi az öltözködési stilusom és az érdeklődési köröm is
2018. aug. 27. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
3+ Melletted nem nézett ilyen jól ki,nem volt sok izlésed hozzá:DD sokat kellett melóznom vele,hogy a sok hibádat kijavítsam, mire ilyen jó bőr lett:D
2018. aug. 27. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
5 Hagy kérdezzelek már meg, hogy tényleg a kor előre haladtával némely öregedő nőci a klimaxal együtt magát még férfinak is képzeli? Ez most az új a dívat:DD
2018. aug. 27. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Exem i ilyen volt... :D Aztán kiderült, mennyi minden van még a felszín alatt, mennyi sok szar, amiért inkább kidobtam. :D
2018. aug. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!