Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétértelmű jeleket ad. Hogyan tovább?
Az első két randi szuper volt, sétáltunk, jót beszélgettünk, meg volt az összhang. 3. randin csókolt meg, ez eleve szimpatikus, hogy nem sietteti a dolgokat és nagyon jó volt vele.
Ezután megkérdeztem, hogy mi van köztünk, de nem akart róla beszélni egyáltalán. Annyit mondott nem tudja mit akar egyik nap ezt másik nap azt. Jobban erőltettem a dolgot mint kellett volna, így nem váltunk el a legjobb hangulatban. Nem azt akartam hallani hogy akkor elköteleződunk és kapcsolat meg ilyesmi, csak úgy valamit bármit, hogy mégis mihez tartsam magam, mert ő most jobban érdekel, mint más. Mindketten hosszú kapcsolat után vagyunk és nem hiányozik az a kötöttség stb. egyiküknek sem. Miután elváltunk még beszéltünk messengeren. Mondta, hogy az a baj, hogy nekünk pár év múlva kellett volna találkoznunk, mert mélyen mindketten komolyat kerestünk a másikban. Aztán nem keresett, én hívtam fel pár nap múlva, hogy sajnálom hogy erőltettem a kérdést és lehet hogy félreértette nem azt vártam hogy legyünk komoly kapcsolatban. Mondta hogy igen akkor félreértette és találkozzunk majd. Találkoztunk minden szuper volt, szex is megvolt az is nagyon, megvan köztünk a kémia is eléggé, ezt ő is mondta. Mikor hozzam fel a kérdést újra? Csak a mihez tartás végett szeretném tisztázni, félek hogy ebben most sérülni fogok. Nem értem egyszerűen. Mikor együtt vagyunk tök aranyos, romantikus programokat talál ki, de aztán nem veszi kézbe a dolgokat, mintha nem érdekelném közben meg mi ez hogy mi később kellett volna találkozzunk. Ő is azt mondja saját maga nem tudja mit akar de akkor én mit kezdjek ezzel? Szerintetek hogyan kell egy ilyen szituációban cselekedni?
Ha azóta sincsen semmi, akkor ez ennyi.
Lehet, hogy nem állt készen egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!