Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jott el a randira es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jott el a randira es nem is elerheto?

Figyelt kérdés

A találkozó elott fel órával beszeltunk (Viberen), de nem jott el a megbeszeltek szerintem, fel orat vartam ra, irtam neki, semmi valasz. A Viber kiirja mikor volt legutóbb elerheto es ez az az időpont, amikor utoljara beszeltem vele. Mar eltelt lassan 2 nap azota.

Fogalmam sincs mi történhetett... Gondolom ha nem vele vagy a telefonjaval van baj, akkor mar azota megnezte volna a Vibert...

2018. aug. 24. 19:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hanyadik randitok?
2018. aug. 24. 19:16
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom meggondolta magát, bár elég gerinctelen módszert választott.

hagyd a fenébe. Ha netán meg valami gikszer közbejött, akkor úgyis majd előadja magát, és írni fog.

2018. aug. 24. 19:17
 3/20 anonim ***** válasza:
1+ átvágtak és a nevében valaki irkált, ez is esélyes
2018. aug. 24. 19:17
 4/20 anonim ***** válasza:

Atvagtak.

Valszeg letiltott.

2018. aug. 24. 19:21
 5/20 anonim ***** válasza:

3+ Szerintem valaki a nevében irkált neked.

Beszélj a valódi illetővel telefonon, igy az aljas játékos simán buktatható. Aztán majd eldöntitek, hogy mit léptek. Hagyjátok futni, vagy nem.

2018. aug. 24. 19:39
 6/20 anonim ***** válasza:

Sok a rossz akarok.

Pl megtudja valaki, akinek tetszel, hogy a kiszemelted egy masik srac. Igy azt gondolja, hogy bosszut all rajta, csinal kamu profilt es atver teged.

2018. aug. 24. 19:44
 7/20 A kérdező kommentje:
Ha letiltott, akkor a Viber azt az idopontot irja ki, amikor utoljara beszeltunk?
2018. aug. 24. 19:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Küldött olyan kepeket, amelyek alapjan nem gondolom h kamu es nem vele beszeltem :)
2018. aug. 24. 19:47
 9/20 anonim ***** válasza:
7 Esélyes. Az ilyen "jellembajnokok" azt hiszik, hogy egy tiltással nem nyomozhatóak le, pedig de. Ha valaki utána akar menni a dolgoknak az simán kideriti. Aztán már csak rajta múlik mit lép.
2018. aug. 24. 19:48
 10/20 anonim ***** válasza:

8 Fényképet bárkiről bármikor lehet szerezni, nem ügy. Főleg ha hozzáférése van az adott személynél a fotokhoz.

Sok az alja érdekember.

2018. aug. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!