Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randin miért hozzák fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért hozzák fel a pasik a régi nagy szerelmüket? Miért hiszik azt h minket az érdekel?

Figyelt kérdés

2018. aug. 16. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem viszonyítási alapnak szánják: egy olyasvalaki, akihez neked ideális esetben fel kéne érned, egy "léc", amit meg kéne ugranod. Más kérdés, hogy az ex randin való bármilyen szintű említése nem túl szerencsés, sokan akár azonnal ott is hagyják a partnert, randizzon tovább egymagában :D
2018. aug. 16. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Mert neveletlenek, és nem tudnak disztingválni. És mert fecsegősek, és pletykásak. Nem tudják tartani a szájukat.

Érdekes a nők nem pofáznak az exükről az uj fazonnak, azok nem beszélik kki a szexuális aktusokat stb.Vajh miért is?

2018. aug. 16. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Egyes férfiak...
2018. aug. 16. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Én nem olyan vagyok. Szerencsétlen általánosító szuka.... Már komolyan fekhúz ez a hülye általánosítás.... Mi a jó ebbe?

Ennyi erővel én is mondhatnám hogy minden nő egy lotyó, és szeretik a férfiakat hitetgetni, elcsavarni a fejüket, majd összetörni a szivüket.

Vagy azt is mondhatnám higy mind egytől egyig kattant, lerázhatatlan piócák kik nem értik meg ha hibáztak, és mindíg más a hibás...

Most komolyam.... Nekem is voltak szörnyű tapasztalataim a nőkkel. Mégse általánosítok....

2018. aug. 16. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem minden pasi ilyen... sőt! Elarulom ha eddig nem tudtad. :)

Max kifogtad ezeket a fazonokat akik valamiert bizonyitani akarnak elotted valamit... minek kerdezel ra? Minek tema nalad? Mondd hogy nem erdekel... vagy folytatja? Akkor meg egy hulye es tudod mt kell tenned...

2018. aug. 16. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem ,egyszerüen felhozta és elkezdte beszélni , bocsánat ,ha valakit megbántottam
2018. aug. 16. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a pasik tudnának két lépéssel előre gondolkodni, akkor azt mondanám, azért hozzák szóba az előző szerelmüket, hogy ezzel mutassák, ők mennyire képesek ragaszkodásra és szerelemre. Tehát hogy a saját árfolyamukat felsrófolják.

De mivel szerintem max. egy lépéssel előre tudnak gondolkozni, még csak ez sem lehet az oka.

2018. aug. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!