Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randin miért hozzák fel a pasik a régi nagy szerelmüket? Miért hiszik azt h minket az érdekel?
Mert neveletlenek, és nem tudnak disztingválni. És mert fecsegősek, és pletykásak. Nem tudják tartani a szájukat.
Érdekes a nők nem pofáznak az exükről az uj fazonnak, azok nem beszélik kki a szexuális aktusokat stb.Vajh miért is?
Én nem olyan vagyok. Szerencsétlen általánosító szuka.... Már komolyan fekhúz ez a hülye általánosítás.... Mi a jó ebbe?
Ennyi erővel én is mondhatnám hogy minden nő egy lotyó, és szeretik a férfiakat hitetgetni, elcsavarni a fejüket, majd összetörni a szivüket.
Vagy azt is mondhatnám higy mind egytől egyig kattant, lerázhatatlan piócák kik nem értik meg ha hibáztak, és mindíg más a hibás...
Most komolyam.... Nekem is voltak szörnyű tapasztalataim a nőkkel. Mégse általánosítok....
Szerintem nem minden pasi ilyen... sőt! Elarulom ha eddig nem tudtad. :)
Max kifogtad ezeket a fazonokat akik valamiert bizonyitani akarnak elotted valamit... minek kerdezel ra? Minek tema nalad? Mondd hogy nem erdekel... vagy folytatja? Akkor meg egy hulye es tudod mt kell tenned...
Ha a pasik tudnának két lépéssel előre gondolkodni, akkor azt mondanám, azért hozzák szóba az előző szerelmüket, hogy ezzel mutassák, ők mennyire képesek ragaszkodásra és szerelemre. Tehát hogy a saját árfolyamukat felsrófolják.
De mivel szerintem max. egy lépéssel előre tudnak gondolkozni, még csak ez sem lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!