Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek bejön a smart casual stílus?
Végre valami normális öltözet. Néhány tróger megjelenésű pasi példát vehetne.
Szerintem nem buzás. Amúgy meg észrevenni ki a buza, teljesen mindegy hogyan öltözködik.
Nekem bejön.
Bejön nekik. Nagyon is.
Főleg a sok póló-farmer/rövid gatya-sportcipős férfi közül elég könnyű kiemelkedni egy kis stílussal.
Sz óra viszont nem fogja meg a nők nagy részét. Egyrészt semennyire nem értenek hozzá, ha mégis, akkor vagy valami gagyi DW divat márkát tartanak menőnek, vagy bármit, csak legyen sok mutatója. Sok a hamisítvány is, hiába van egy Omega a csuklódon, ha mindenki azt hiszi, hogy 20 dolcsis cucc az ebayről.
Én imádom. Valaki írta, hogy langyi a kivillanó boka... Nem alapeleme ennek az öltözködési stílusnak.
Én odáig vagyok a szép bőrcipőért, jólszabott farmerért egy sötétkék inggel. Egyszerű, letisztult, mégis extra nem a megszokott sportcipő, szaggatott farmer, levis póló.
"Csak ahogy telik az idő úgy kell változnunk:)"
Miért is?
Én mondtam a búzát, de akkor inkább kifejtem, mert mondod elegáns akarsz lenni. Igaz nem azt a képet néztem amit linkeltél, de az se jobb, csak a stílusra kerestem...mindegy. Ha az öltöny mezítláb elegáns, vagy a strandcucc öltönycipővel, akkor igazán nem értem, miért nem menő a szandál, jó kis térdig érő fehér zoknival. Elfogadom, hogy teádból meg szilvás-fahéjasat iszol két rész dörgicsei csibelevessel és egy kis hurkazsírral.
Kiegészítésként hozzáteszem, hogy ha egymáshoz illő ruhát hordassz, az nem hobo, akkor sem, ha jó dolgodban és szörnyű kínodban azt sem tudod már, hogyan tűnj ki a tömegből. De ha ez a cél, akkor ajánlom a rózsaszín trottyosseggű gatyát, orosz harckocsizó pufajkával, hellokittis pólóval és egy jó 22 soros martense bakanccsal :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!