Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek bejön a smart casual stílus?
Figyelt kérdés
Esetleg az óra jó kiegészítő egy férfinak?2018. aug. 16. 00:47
11/34 anonim válasza:
Tudnál linkelni egy képet? Nem kifejezetten érdekel a divat, nem vagyok benne otthon
12/34 A kérdező kommentje:
2018. aug. 16. 08:20
13/34 anonim válasza:
Pont azért búzáztam pápá, mert megnéztem. :)
32/f
15/34 A kérdező kommentje:
Ez inkább elegáns és férfias
2018. aug. 16. 08:45
16/34 anonim válasza:
Istenem miért kell le buzazni mindent mi nem úgy néz ki mint egy csöves hajléktalan ruha
Megsúgom drága hogy a rózsaszín is először férfi szín volt
18/34 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor sem buzas:D inkabb minden alkalomhoz illik. Es elegans.
2018. aug. 16. 08:52
19/34 anonim válasza:
Nőként mindig melegnek nézem azokat, akiknek ez a "stílusa". Nagyon kis cuki a kivillanó boka a felcsúszott szűk nadrág miatt. Na meg persze újfent tök maszkulin, hogy idegenek véleménye kell neked ehhez.
20/34 AchromaticSmarties válasza:
Szerintem így azok öltöznek, akik maximalizálni akarják a valóélet lájkjait, kb. csak bankárokat, "üzletembereket" meg porszívóügynököket tudok ilyen öltözetben elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!