Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyes férfiak! Meg szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes férfiak! Meg szoktatok titeket nézni a nők az utcán/boltban/tömegközlekedésen a nők?

Figyelt kérdés
Vagy a nőkre nem jellemző az mint a pasikra,ha látnak egy szép nőt,akkor hosszabban megnézik?
2018. aug. 15. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Szinte folyamatosan ezt teszik, csak nem tudják, hogy hidegen hagynak engem. Némelyik undorító, hogy a pasija mellett sétál és csorgatja rám a nyálát.
2018. aug. 15. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

van úgy..lehet csak a magasságom és az arcom miatt..

általában, úgy sejtem, hogy kapcsolatban lévők egyből levágják, hogy esélyt sem adnék semminek így ők csak a hátam mögött nézegetnek..

a szinglikre jellemző inkább a valamilyen ürüggyel összehangolt sanda mosoly..

szingli, szabadságszerető, kapcsolatot jelenleg nem tervező és a felesleges flörtöt elutasító férfiként nem is olyan egyszerű ezt kezelni..

2018. aug. 15. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

El vannak tévedve itt sokan. Attól, hogy valaki ránéz egy ellentétes neműre, szemébe néz, még nem jelenti azt, hogy tetszik is neki. Mindkét nem megszokott nézni ellenkező neműeket. Én is néztem más nőkre, még akkor is, amikor a legjobban szerelmes voltam. Volt, akit tényleg szépnek tartottam, de annyira egyik sem tetszett, mint a társam.

Amikor van egy társad, akit szeretsz és kötődsz hozzá, szerelmes vagy, akkor úgyis ő lesz számodra a legvonzóbb nő/férfi. :)

Egyébként csúnya embereket is meg szoktam nézni, vagy amikor valaki emlékeztet valakire, sőt azt is, aki kifejezetten ellenszenves.

2018. aug. 15. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

#10 lehet hogy csak te nem veszed észre hogy néznek téged a nők

Sok férfinak nem tűnik fel ha bámulják őt meg ha nyilvánosan is csináljak

Vagy csak óvatosan néznek téged hogy ne vedd észre

2018. aug. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!