Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes férfiak! Meg szoktatok titeket nézni a nők az utcán/boltban/tömegközlekedésen a nők?
van úgy..lehet csak a magasságom és az arcom miatt..
általában, úgy sejtem, hogy kapcsolatban lévők egyből levágják, hogy esélyt sem adnék semminek így ők csak a hátam mögött nézegetnek..
a szinglikre jellemző inkább a valamilyen ürüggyel összehangolt sanda mosoly..
szingli, szabadságszerető, kapcsolatot jelenleg nem tervező és a felesleges flörtöt elutasító férfiként nem is olyan egyszerű ezt kezelni..
El vannak tévedve itt sokan. Attól, hogy valaki ránéz egy ellentétes neműre, szemébe néz, még nem jelenti azt, hogy tetszik is neki. Mindkét nem megszokott nézni ellenkező neműeket. Én is néztem más nőkre, még akkor is, amikor a legjobban szerelmes voltam. Volt, akit tényleg szépnek tartottam, de annyira egyik sem tetszett, mint a társam.
Amikor van egy társad, akit szeretsz és kötődsz hozzá, szerelmes vagy, akkor úgyis ő lesz számodra a legvonzóbb nő/férfi. :)
Egyébként csúnya embereket is meg szoktam nézni, vagy amikor valaki emlékeztet valakire, sőt azt is, aki kifejezetten ellenszenves.
#10 lehet hogy csak te nem veszed észre hogy néznek téged a nők
Sok férfinak nem tűnik fel ha bámulják őt meg ha nyilvánosan is csináljak
Vagy csak óvatosan néznek téged hogy ne vedd észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!