Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeri valaki a FLIRT.com-ot? Milyen társkereső oldal ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este regisztráltam és azóta szinte bombáznak az üzenetekkel a csajok pedig csak egy mosolygós képet töltöttem fel. 7-en rám "kacsintottak" 2-en pedig lájkoltak. Mindegyik kivétel nélkül csinos, hamvas fiatal min. 8/10-es csajszi. Azon kezdtem el gyanakodni, hogy lehet kamuoldal, mert 19 üzenetet kaptam, de mindegyiket akkor tudom elolvasni, ha előfizetek és a képeket sem tudom ennek hiányában nagyobb méretben megnézni. Arra lennék kíváncsi, hogy másnak milyen tapasztalata van ezzel az oldallal kapcsolatban?2018. aug. 15. 12:17
11/27 Fefi851108 válasza:
Nektek se küldik a deaktiválási kódot????
12/27 anonim válasza:
Így kell:
Először deaktiválni az előfizetést, majd asztali módban a flirt.com/account oldalt megnyitni és a lap alján lehet törölni, kódot küld, megint oda kattintgatsz és törölheted. A kód mindk~t esetben bő 20 perc után érkeznek meg. 1 óra alatt leszedtem magam.
13/27 anonim válasza:
Én sem tudom lemondani az elofizetest...tudnatok nekem segiteni??nagyon sok penzt levontak mar..koszi..
14/27 anonim válasza:
Ez egy olyan oldal ahol a flirt motorvonatok ismerkednek egymással? 🙄
15/27 anonim válasza:
Simán lehet rörölni,20 perc alatt töröltem a profilomat.
De nem telefonos,webes verzióba át kell lépni.
16/27 Max0007 válasza:
Ó hogy rohadjon meg. Én is csak utólag kerestem rá. Átverés az egész. 3 napra befizettem és még azon fellül levont kb 2500ft-ot
Persze válaszoltam egy kettőnek de senki nem válaszolt.
17/27 Marsu válasza:
Kösz a hozzászólásokat, sikerült megszüntetni az ismétlődő fizetést. De azért fel vagyok háborodva, mert pont az ilyen oldalak, miatt is vagyok belefáradva az egész társkeresésbe.
18/27 anonim válasza:
És erről a Mydates oldalról mi véleményetek ?
19/27 Jani1379 válasza:
Nekem nem jön megszüntetési kódrol email írtam nekik emailt hogy szüntessék meg az előfizetést és el is tünt hogy mire vagyok előfizetve másnap csak e bankban meg tudom nézni a levonásokat és mintha így is vonnának le és ráadásul az oldalon nincs is feltüntetve a fizetési előzményekben!! nézzetek utánna mert lehet hiába töröltétek az előfizetést ugyanúgy vonnak
20/27 anonim válasza:
A deaktiváló kódra min. 30 percet kell várni, de a 2. kód 1 óra múlva érkezett meg és ne csak a beérkező üzeneteket nézzétek, hanem a promóció, spam..stb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!