Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a legnormál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vilay kérdése:

Szerintetek melyik a legnormálisabb társkereső oldal vagy telefonos app? 21F

Figyelt kérdés
Egy normális oldalt vagy appot keresek még ha fizetős is. Kinek mi jött be. (Kapcsolatot akaron nem alkalmit)

2017. nov. 5. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

puncs.hu

Itt legalább nincs mellébeszélés, ez a valóság.

2017. nov. 5. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem Tinderről jött össze komoly kapcsolat, de normálisnak nem nevezném.
2017. nov. 5. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:
A tinder nem nagyon tetszett adtam neki esélyt de nem amm a másikat kiprobálom köszönöm
2017. nov. 5. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A másik egy prostikereső, csak szólok...
2017. nov. 5. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Én a tinderen kívül mást nem használnék, csak ott vannak jó pasik/esetedben nők, más társkeresőt csak selejtes emberek használnak, akik senkinek sem kellenek.
2017. nov. 5. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Magam is meglepődtem, de tényleg a Tinder az, ahol a legtöbb normális embert lehet megismerni :)
2017. nov. 5. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Mi a Randivonalon jöttünk össze, nyáron volt az esküvőnk.

Biztosan nagyon "selejtesek" vagyunk akkor, valaki itt kinyilatkoztatta.

Én több extrém nyelven beszélő tolmács, ő fejlesztő mérnök.

Mi a társkereső nélkül a büdös életben nem találkozhattunk volna, erről ennyit:)

(Amúgy igen, a "selejt" arány valóban nagy, csak tudni kell szűrni.)

Szűrés alatt nem azt értem, hogy a szűrőket beállítani, hanem szűrni, mondjuk helyesírás, stílus, satöbbik alapján. (Amúgy pedig, mint az életben is, a társkeresőn is olyat vonz be az ember, amit érdemel kb., zsák meg a foltja.)

2017. nov. 5. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

Tinder a legjobb. Ha az nem megy, akkor inkább élőben próbálkozz!

Tehát vagy szarul nézel ki, vagy rosszak a képeid. Máshol sem lennél előrébb.

2017. nov. 5. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Badoo is jó szerintem, főleg ha vissza írnak...
2017. nov. 20. 20:56
 10/11 Kovács A. Péter válasza:

Tinder??? Társkeresőt kerestek, vagy p1nakeresőt? :)

Én pár hónappal ezelőtt használgattam a www.ladiesandgentlemen.hu társkereső oldalt és ott teljesen normális emberek voltak. Én itt találkoztam a jelenlegi párommal, akivel azóta is dúl a szerelem (hála Istennek). Persze nagyon sok oldal van és használtam is őket, de előtte nem jártam sikerrel. Lehet szerencsém volt, nem mondom, de nekem ez a stílus jött be. Én ezt az oldalt meleg szívvel tudom ajánlani. Sok sikert nektek is! :-+

2017. dec. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!