Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legnormálisabb társkereső oldal vagy telefonos app? 21F
puncs.hu
Itt legalább nincs mellébeszélés, ez a valóság.
Mi a Randivonalon jöttünk össze, nyáron volt az esküvőnk.
Biztosan nagyon "selejtesek" vagyunk akkor, valaki itt kinyilatkoztatta.
Én több extrém nyelven beszélő tolmács, ő fejlesztő mérnök.
Mi a társkereső nélkül a büdös életben nem találkozhattunk volna, erről ennyit:)
(Amúgy igen, a "selejt" arány valóban nagy, csak tudni kell szűrni.)
Szűrés alatt nem azt értem, hogy a szűrőket beállítani, hanem szűrni, mondjuk helyesírás, stílus, satöbbik alapján. (Amúgy pedig, mint az életben is, a társkeresőn is olyat vonz be az ember, amit érdemel kb., zsák meg a foltja.)
Tinder a legjobb. Ha az nem megy, akkor inkább élőben próbálkozz!
Tehát vagy szarul nézel ki, vagy rosszak a képeid. Máshol sem lennél előrébb.
Tinder??? Társkeresőt kerestek, vagy p1nakeresőt? :)
Én pár hónappal ezelőtt használgattam a www.ladiesandgentlemen.hu társkereső oldalt és ott teljesen normális emberek voltak. Én itt találkoztam a jelenlegi párommal, akivel azóta is dúl a szerelem (hála Istennek). Persze nagyon sok oldal van és használtam is őket, de előtte nem jártam sikerrel. Lehet szerencsém volt, nem mondom, de nekem ez a stílus jött be. Én ezt az oldalt meleg szívvel tudom ajánlani. Sok sikert nektek is! :-+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!