Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a legnormál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vilay kérdése:

Szerintetek melyik a legnormálisabb társkereső oldal vagy telefonos app? 21F

Figyelt kérdés
Egy normális oldalt vagy appot keresek még ha fizetős is. Kinek mi jött be. (Kapcsolatot akaron nem alkalmit)

2017. nov. 5. 11:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én például a randhely nevű komoly kapcsolatot kereső oldalon ismerkedtem meg egy nővel aki roppant szimpatikus volt. Igaz hogy duci de talán azért is és nagyon bejött a gyönyörű szép ribizli arca.

A megbeszélt randit egy közeli városban beszéltük meg. Időben jött is kikenve friss műkörmökkel a nő és amikor javában beszélgettünk egy kávé mellett a vendéglő teraszán egyszer csak odajött hozzánk egy idősebb nő kíváncsian és a leányzó olyan zavarba jött hogy majdnem magára öntötte a kávéját. Mondom neki ki volt ez, mire ő á senki stb. Majd elég kínosan elköszöntünk és attól kezdve a nő folyamatosan lemeszelt telón, s engem valótlan kifogásokkal dobálózott miszerint egy erőszakos mittudoménmilyen ember vagyok és nem ilyet keres. Majd később kíváncsiságból átnéztem a face ismerőseit, s akkor látom hogy ő hirtelen napokon belül el lett jegyezve és az az idősebb nő aki odajött az anyósjelöltje volt. Azért kíváncsi vagyok hogy engem mivel magyarázott ki :-D Szóval ennyit a netes párkereséssel kapcsolatban. Egy szívás. Ezt nem lehet szűrni, tisztességes tanárnéninek tűnt tehát nem a legalja és mégis átvert kapásból.

2018. jan. 31. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!