Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy csajjal buliban, de csak smároltunk. Megadta a telefonszámát de amikor beszéltem vele azt mondta nem akar semmit, akkor miért adta meg a telefonszámát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:17
1/6 anonim válasza:
Úgy érte szexelni nem akar csak beszélgetni szerintem.
2/6 anonim válasza:
lehet h bejössz neki, csak azért mondta h nem akar semmit, mert zűrös élethelyzetben van.pl épp most szakított, vagy van barátja de rosszban vannak, vagy már alakulóban van neki valami egy másik sráccal.legalábbis nekem ez jutott eszembe.
20/L
6/6 anonim válasza:
Ne hívd!
Biztos csak nem tudta mit mondjon, amikor elbúcsúztatok.
Meg hát buli...Ez általában igy megy!
Ne lepődj meg ilyesmin, egy buliban elcsattant csók még nem igéret semmire...sőt.
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!