Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó randihely Budapesten ahol jó áron van a fagyi?
Figyelt kérdés
És esetleg az ital.2018. aug. 11. 08:11
1/9 próbálokkedveslenni válasza:
Ne b_ssz már, hogy a fagyizás is drága neked...még ha azt írtad volna, hogy 'jó minőségű a fagyi', de így...
2/9 anonim válasza:
Újpest központban a Nyaloda fagyizóban olcsó a fagyi, ráadásul gluténmentes és cukormentes is van. Kis gombóc meg nagy gombóc is van, 140Ft-tól kezdődnek az árak. Csak nem beülős, de sétálgatni lehet közben.
3/9 anonim válasza:
Illetve laktózmentes. Na, szóval mindenmentes... :-) Szóval ha olyannal randizol, akkor ebből sem lehet probléma.
4/9 anonim válasza:
Jaj, nehogy a fagyin akarj már spórolni! Vidd egy jó helyre nyalni! Szerintem Juhász fagyizó, Ráday utca.
6/9 anonim válasza:
Én szeretem az olcsó és jó fagyit, még ha ritka is, gyerekkoromban 30, 40 meg 60Ft volt egy gombóc, nagyon felment az ára ennek is.
A Nyalodában a csoki, vanília, mogyorós fagyik jók 140Ft-ért meg különösen jó.
Van egy vanília fagyi a Tescoban, de nem mindig kapható, az meg 99Ft, tölcséres, olyan, mint a Cornetto, csak sokkal olcsóbb, én nagyon szeretem.
Nem mindig a drágább a jó, ráadásul ez a Nyaloda mentes fagyi meg is lepett, mert általában a spéci fagyikat jóval drágábban adják.
7/9 próbálokkedveslenni válasza:
"30, 40 meg 60Ft volt egy gombóc"
és a fizetés 35 ezer ft volt
van egy olyan cucc a világban, hogy infláció
8/9 anonim válasza:
Igen, infláció, ettől még nem tetszik, hogy 30 év sem telt el azóta, hogy így felrohantak az árak, a bérek meg nem nőttek ugyanolyan arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!