Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet/ illik tenni, ha ugy erzem, nem csak velem randizgat a pasi?
Bizonyitekom konkretan nincs ra, de nehany megmozdulasabol arra kovetkeztetek, azt erzem , hogy nem csak en vagyok az eleteben.
Nagyon szimpatikus, jol erzem magam vele, szerintem el kolcsonos. Nehany hete talalkozgatunk.
22L
Kedves 10#!
Sajnos itt nem derult ki semmi, nem lehetek 100%-ig biztos benne, csak sejtem , nehany tettebol. De amugy meg jol kijovunk, szoval ha nem biztos ez a megerzesem, nem dobnam a pasit. De labtorlot se szeretnek csinalni magambol.
Amúgy megértem, ha nem akarsz választási lehetőség lenni.
Hát... a helyedben én elmondanám neki, hogy ez a bogár motoszkál a fülem mögött. Ha megerősíti, akkor elmondanám, hogy én nem vágyok egy ilyen szerepre, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy nincs jogom ilyet kérni, ezért ha benne van, akkor próbáljunk valami közös pontot találni e téren. Ha nem megy, vagy visszautasítja, akkor nem kell erőltetni.
Üdv: 4
Alapvetően szerintem nincs gond azzal, ha több emberrel ismerkedik az ember, egy bizonyos pontig. Ha több emberrel beszélgetsz, jobban rá tudsz jönni arra is, mire van szükséged, mi fontos számodra. Mint mondtam, bizonyos pontig, ami a komolyabb lelki vagy fizikai kötődésnél húzódik.
ELLENBEN, ha neked ez nem fér bele, mert más hozzáállással van a témához, szerintem jogos van tudni, és igenis kérdezz rá. Nem kell hisztizni, nem kell féltékenykedni, vagy jelenetet rendezni. Ha úgy van, ahogy gondolod, és nem akarod ezt a helyzetet elfogadni, mert csak, vagy mert már jobban kötődsz, akkor megkérdezed, hogy szorosabbra fűzhetnétek-e a dolgot, hogy csak kettőtökről legyen szó. Ha nem, mert ő még bizonytalan, akkor udvariasan elköszönsz, és megszakítod vele a kapcsolatot.
Azért lássuk be, az egy dolog, hogy valami elfogadott-e a közgondolkodás szerint, vagy sem, a valódi kérdés az, hogy az egyénnek megfelel-e. Senkire nem lehet ráerőltetni, ami ellen tiltakozik a kis hang a fejében, magunkra sem.
KÉRDEZZ RÁ!
Nem kell hisztini, se féltékenykedni, csak simán, kultúráltan megkérdezni, hogy "Béla, te egyébként másokkal is ismerkedsz rajtam kívül?". Ennyi. A válaszából úgy is látni fogod, hogy mi van. Ha beismeri, akkor elmondod, hogy jól érezted magad vele, de neked ez így nem pálya, és viszlát. Ha nemet mond, akkor ad1: örülsz neki, ad2: ha úgy látod, hogy kamuzik, elköszönsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!